Toni Rainsuo

Nimitysuutinen: Toni Rainsuo Pohjois-Suomen myyntipäälliköksi

Vahvistimme joukkojamme ja nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin koko Suomen laajuisesti. Toni Rainsuo on nimitetty vastaamaan One Leasingin Finlandin Pohjois-Suomen alueesta.

Tonin ammattimaisuus ja alueellinen yritysten tuntemus tuo lisäarvoa investointipäätöksiin pohjoisen yrittäjille. Hän on toiminut viiden vuoden ajan kansainvälisen leasingrahoitusyhtiön palveluksessa ja omaa laajaa kokemusta pk-yritysten investointien leasingrahoituksista. Aluevastuullisena myyntipäällikkönä Toni vahvistaa pohjoisen alueen yrittäjien mahdollisuuden onnistuneisiin investointeihin.

Lähes toistakymmentä vuotta tukkumyynnissä toimittuaan ja jaettuaan yrittäjien päivittäiset haasteet, Toni haluaa tulevaisuudessakin olla ehdottomasti yrittäjien tukena päivittäisessä liiketoiminnassa.

Tonin vastuullisuus ja tavoitteellisuus yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan onnistumisesta ja yhdessä tekemisestä tuottaa reilun kumppanuussuhteen. Tonin vastuulla on myös One Leasing Finlandin alueellisen liiketoiminnan kehittäminen.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme