» Kaivinkone leasing

Kaivinkone leasingilla yrityksille

Kaivinkoneen leasingrahoituksen ammattilaiset palveluksessasi kaikkialla Suomessa!

One Leasing Finland tiimi

Kaivinkone leasing-tarjous nopeasti

Lähetä yhteystietosi ja saat meiltä 24h sisällä kilpailukykyisen leasing-tarjouksen haluamasi kaivinkoneen hankinnalle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Laske koneleasingin hinta!

Koneleasing laskuri

Vuokra alv 0%: 1142,97 €

Vuokra alv 0%: 892,66 €

Vuokra alv 0%: 742,73 €

Vuokra alv 0%: 2273,91 €

Vuokra alv 0%:  1776,08 €

Vuokra alv 0%: 1477,88 €

Kone- ja muu leasing yrityksille

One Leasing Finland tarjoaa yrityksellenne räätälöidyn leasing rahoitusratkaisun koneiden hankintaa varten. Koneiden leasingsopimuksen pituus vaihtelee, ja siihen vaikuttaa eniten se, minkälaisessa käytössä ne ovat. Yleisimmät sopimuspituudet ovat 36 – 60 kuukauden mittaisia, mutta toki myös lyhyempiä tai pidempiä sopimuksia on mahdollista tehdä. Yrityksenne hankkiessa konekalustoa kauttamme, ette ole sidottu mihinkään tiettyyn merkkiin tai myyjäliikkeeseen, vaan voitte valita vapaasti minkä vain koneen, mistä vaan myyjäliikkeestä. Voimme myös olla apuna sopivan kohteen etsinnässä, ja hyvien yhteistyökumppaniverkostojemme kautta löytyy varmasti sopiva myyjäliike, jos sellaista ei vielä ole tiedossa.

Me teemme juuri teidän yritystänne varten räätälöidyn leasinglaskelman. Sopimukselle on mahdollista sisällyttää lisäpalveluita, kuten huoltoihin liittyviä palveluita. Sopimuksen voi tehdä myös ilman valikoituja lisäpalveluita, jolloin se muistuttaa eniten osamaksurahoitusta. Kone on mahdollista lunastaa sopimuskauden päättyessä yrityksellenne.

Oli sopimusmallinne minkälainen tahansa, leasing ei rasita yrityksenne tasetta.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kone- ja laiteleasingista

Alta voit tutustua muutamien nykyisten asiakkaidemme kokemuksiin liittyen kone leasingiin ja koko hankintaprosessiin.

W2M Industries Oy

W2M Industries Oy

W2M Industries Oy, yrittäjä Mats Väisänen W2M Industries Oy myy yksinoikeudella korkealuokkaisia laserpuhdistus, -hitsaus, -merkkaus ja -leikkauslaitteita Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on…
LUE LISÄÄ W2M Industries Oy
LTP Group Oy

LTP Group Oy

LTP Group, toimitusjohtaja Matti Tuominen LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva, valtakunnallinen toimija. Konserniin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP…
LUE LISÄÄ LTP Group Oy

Kaivinkone leasing

One Leasing Finlandilta saatte yksilöllisen leasingrahoitusratkaisun yrityksenne kaivinkonehankintoja varten. Leasingsopimuksen pituus määritetään muun muassa sen mukaan, miten paljon käyttötunteja kaivinkoneelle kertyy, ja useimmiten sopimukset ovat 36–60 kuukauden mittaisia.

Kun yrityksenne rahoittaa kaivinkonehankinnat One Leasing Finlandin kautta, saatte vapauden valita työkoneen haluamastanne liikkeestä, sillä meillä asioidessanne ette ole sidottuja tiettyyn merkkiin tai myyjäliikkeeseen. Tarjoamme myös apua sopivan työkoneen etsintään: meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto, jonka kautta löydätte helposti sopivan myyjäliikkeen.

Leasinglaskelma tehdään aina toiveidenne mukaisesti, ja otamme haluamanne lisälaitteet ja -palvelut huomioon tarjouksella. Esimerkiksi kauhat, pyörittäjät ja 3D-laitteistot ovat arvokkaita laitteita, joten myös ne kannattaa rahoittaa samalla leasingsopimuksella.

Jos sopimus luodaan ilman lisäpalveluita, se on osamaksurahoituksen kaltainen. Valitsittepa millaisen sopimuksen tahansa, kaivinkoneiden leasingrahoitus ei rasita yrityksenne tasetta.

Kaivinkone leasing

10 syytä valita leasing kaivinkoneen rahoitukseen

Mistä kaivinkoneen leasingin vuokra koostuu ja paljonko se maksaa

Yrityksellenne hankitun kaivinkoneen leasingista maksettava vuokra rakentuu monesta osasta. Suurin osatekijä vuokran suuruudessa on rahoitettava pääoma, eli leasingrahoitetun kaivinkoneen hinta. Toinen leasingvuokraan vaikuttava tekijä ovat leasingsopimukselle mahdollisesti sisällytetyt mahdolliset lisätuotteet tai -palvelut.

Kaivinkoneen arvon säilyminen vaikuttaa huomattavasti leasingvuokraan. Siksi koneelle arvioidaan leasingsopimusta varten jäännösarvo, joka sillä todennäköisesti olisi leasingkauden loppuessa. Jotkut merkit ja mallit säilyttävät arvonsa paremmin muihin verrattuna, ja lisäksi jäännösarvossa otetaan huomioon kaivinkoneen kulumisen määrä.

Leasingrahoitus ei yleensä vaadi käsirahaa, mutta se voidaan maksaa esimerkiksi tulevien maksuerien pienentämiseksi. Kuukausittain maksettavan leasingvuokran kokoon voidaan vaikuttaa myös lisäämällä tai vähentämällä sopimuskuukausien määrää.

Myös käytettyjä kaivinkoneita voidaan hankkia leasingrahoituksella, mutta hankittavan koneen tulee olla täysin alv-vähennyskelpoinen. Käytettyjen kaivinkoneiden leasingvuokra on usein uusia koneita edullisempi.

Näin toimit, kun yritykselläsi on tarve kaivinkoneelle

Me One Leasing Finlandilla haluamme tehdä kaivinkoneiden hankinnasta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Näin mutkattomasti prosessi etenee:

  1. Soita meille tai jätä meille yhteydenottopyyntö verkkosivujemme botin tai yhteydenottolomakkeen kautta. Seuraavaksi pääset kertomaan leasingtarpeistasi tarkemmin.
  2. Saat kauttamme oman yhteyshenkilön, joka on tukenasi hankinnoissa ja sopivan leasing-kohteen valinnassa. Kun sopiva kohde löytyy, yhteyshenkilösi pyytää siitä tarjouksen myyjäliikkeeltä.
  3. Seuraavaksi teemme kartoituksen, jossa valitsemme yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan leasing-sopimusmallin, siihen kuuluvat palvelut sekä sopimuskauden pituuden. Sitten kartoituksen pohjalta tehdään tarjouslaskelma, jonka yhteyshenkilösi käy huolellisesti läpi kanssasi.
  4. Haemme leasingrahoitettavalle kohteelle hyväksytyn luottopäätöksen, ja kun se on saatu, leasingkohde tilataan myyjäliikkeeltä. Leasingsopimuksen ensimmäisen maksuerän ei yleensä tarvitse olla muita suurempi.
  5. Leasingrahoituksen kohde luovutetaan sinulle myyjäliikkeestä sovittuna ajankohtana, ja sopimus allekirjoitetaan sähköisesti.

Kun sopimuskausi alkaa, aloitat sovitun suuruisen leasingvuokran maksamisen. Vuokra on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Kun sopimus lähestyy loppuaan, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme jatkosta. Kaivinkone voidaan joko lunastaa yrityksellesi tai realisoida kolmannelle osapuolelle. Voimme hyödyntää verkostojamme kaivinkoneiden realisoinnissa, ja voimme kilpailuttaa monta myyjäliikettä.

Yrityksen pääomaa ei kannata sitoa kaivinkonekalustoon – valitse huoleton leasingrahoitus

Kun hankit uuden kaivinkoneen leasingilla, leasingrahoituksen kuukausimaksut voivat olla pienemmät kuin käytettynä ostetun kaivinkoneen huoltokulut. Lisäksi vanhempien koneiden takuut ovat usein jo umpeutuneet, kun taas uudella koneella takuu saattaa olla voimassa koko leasingkauden ajan.

Uusia, edistyneitä kaivinkonemalleja käytettäessä työskentely on tehokasta, ja uudet kaivinkoneet kuluttavat lähes poikkeuksetta vähemmän polttoainetta kuin vanhat. Erot työskentelynopeudessa voivat olla huomattaviakin, ja yrityksen nopea työtahti voi olla merkittävä kilpailuvaltti – kukapa ei haluaisi tehdä yhteistyötä muita nopeamman yrityksen kanssa.

Uudet kaivinkoneet myös huomataan: kun potentiaaliset asiakkaat tai uutta työpaikkaa etsivät työntekijät näkevät, että yrityksesi kaivinkonekalusto on ajan tasalla, he saavat yrityksestäsi positiivisen mielikuvan. Kun pidät kaivinkoneesi ajan tasalla, tulet samalla huolehtineeksi myös työntekijöidesi hyvinvoinnista, sillä uusimpien koneiden ajomukavuus ja työturvallisuus ovat omaa luokkaansa.

Kun hankit kaivinkoneesi leasingrahoituksella, kaikki yrityksen pääoma ei ole sidottuna niihin, ja voit vapaasti käyttää sitä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Kun me huolehdimme työkonehankinnoistanne, te saatte keskittyä yrityksenne omiin tavoitteisiin.

One Leasing Finlandilla tiedätte aina, kenen kanssa asioitte. Jotta asiointinne olisi joka kerta tehokasta, saatte meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee yrityksenne perin pohjin ja osaa palvella teitä henkilökohtaisesti.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä, me olemme täällä teidän yritystänne varten.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!