Franchise News

Yhteistyökumppanuus Franchise Newsin kanssa

Erityisellä ilolla, asenteella ja nöyryydellä voimme ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanuudestamme Franchise Newsin kanssa!

Me One Leasing Finland Oy:llä olemme jo tutustuneet franchise- yrittäjien maailmaan asiakasyrityksemme Kotipizza Oy:n yrittäjien liiketoimintaan, yrittäjien päivittäisiin haasteisiin ja onnistumisiin. Kumppanuus Franchise Newsin kanssa tuo meille upean ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tekemään yhteistyötä arvostettuien franchiseketjujen ja niiden yrittäjien kanssa, sekä tuottamaan lisäarvoa kaikissa investointeihin liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on helpottaa franchising-yrittäjän investointipäätöksiä leasingrahoituksella, sekä varmistaa yrittäjälle sijoitetun pääoman tuotto budjetoiduissa investointiratkaisuissa.

Leasingrahoituksen lisäksi meillä on tarjota tuoteportfolio, jolla yrittäjä voi varmistaa positiivisen kassavirran. Tämä rahoituspalvelumuoto on faktorointi, jossa asiakkaidemme laskusaatavat kotiutetaan nopeasti laskun lähettämisen jälkeen. Tämä turvaa positiivisen kassavirran ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta.

Haluamme olla yrittäjille muutakin kuin rahoituksen mahdollistaja. Haluamme olla yrittäjälle kasvot ja osa heidän päivittäistä liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on rakentaa syvä luottamus yrittäjien ja One Leasing Finlandin välille, sekä jakaa parasta käytäntöä ja osaamista heille.

Lisää yhteistyöstämme osoitteesta: franchisenews.fi/one-leasing-finland-uusi-franchise-news- yhteistyokumppani.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme