» Faktorointi

Faktoroinnilla voit varmistaa positiivisen kassavirtasi

Leasingrahoituksen lisäksi me One Leasing Finlandilla huolehdimme yhteistyökumppaneidemme positiivisesta kassavirrasta. Kassavirrasta huolehtiminen on yritysten keskeisin asia ja meillä on siihen ratkaisu: faktorointi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Mitä faktorointi on?

Faktorointi-rahoituksella tarkoitetaan myyntisaatavien eli myyjän lähettämien laskujen panttaamista tai myymistä rahoitusta vastaan. Faktorointi voidaan siis toteuttaa kahdella tavalla, joko panttaamalla myyntilaskut rahoitusta vastaan tai myymällä ne suoraan rahoitusyhtiölle.

Myyntilaskujen panttaaminen

Panttaamalla myyntilaskut saat myyntilaskuistasi jopa 90 prosenttia ennakkosaamisena ja loput asiakkaan maksaessa laskut rahoittajalle. Tällöin luottoriski säilyy sinulla itselläsi.

Myyntilaskujen myyminen

Myymällä myyntilaskut rahoitusyhtiölle saat koko korkokustannuksella vähennetyn myyntisaamisesi suoraan yrityksesi tilille. Tällä niin sanotulla amerikkalaisella faktoroinnilla luottoriski siirtyy rahoittajalle. Myymällä laskut rahoitusyhtiölle, rahoitusyhtiö hoitaa puolestasi koko laskutusprosessin laskutuksesta aina mahdolliseen perintään asti.

Hyödyt

Faktorointi varmistaa sujuvan kassavirran ja lisää joustavuutta liiketoimiisi

Faktoroinnin avulla kassanhallintasi helpottuu ja antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuaikoja. Pidempien maksuaikojen tarjoaminen voi nykyisessä markkinatilanteessa olla ensiarvoisen tärkeä ja ratkaiseva kilpailuvaltti. Rahoitusyhtiön hoitaessa koko laskutusprosessin myös oma työtaakkasi pienenee.

Me One Leasing Finlandilla olemme huolehtineet useiden yhteistyökumppaneidemme faktoroinnista, ja meillä on kyky huolehtia koko prosessista alusta loppuun saakka.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä niin autamme! 

Kerro meille leasingtarpeistasi ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Yhteydenottolomake blogi ja sivujen alalaita