» Faktorointi

Faktoroinnilla voit varmistaa positiivisen kassavirtasi

Leasingrahoituksen lisäksi me One Leasing Finlandilla huolehdimme yhteistyökumppaneidemme positiivisesta kassavirrasta. Kassavirrasta huolehtiminen on yritysten keskeisin asia ja meillä on siihen ratkaisu: faktorointi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

YHTEISTYÖSSÄ NOJA RAHOITUKSEN KANSSA

OLF Faktorointi

One Leasing Finlandin ja Noja Rahoituksen yhteistyön taustalla on halu tarjota asiakkaille entistä laajempi ja kokonaisvaltaisempi palvelu.

”Kasvua tavoittelevat yritykset tarvitsevat monipuolisia palveluja. Noja Rahoitus tarjoaa heille mm. myynti- ja ostolaskujen rahoittamista, joiden avulla kassavirta pysyy ennustettavana ja tasaisessa vauhdissa. One Leasing Finland puolestaan huolehtii taseen keventämisestä toteuttamalla investoinnit leasingrahoituksella. Yhdessä mahdollistamme asiakasyritysten kasvun”, Noja Rahoituksen toimitusjohtaja Mika Mäkinen kertoo.

Mitä faktorointi on?

Faktorointi-rahoitus tuo helpotusta yrittäjän kassavirtaan. Pitkät maksuajat voivat tuottaa joskus yrittäjälle päänvaivaa. Tätä helpottaaksesi voit myydä laskusi eteenpäin, joka edesauttaa muunmuassa yrityksesi maksuvalmiutta ja mahdollistaa uusien investointien tekemisen.

Myyntilaskurahoitus

Myyntilaskurahoituksen avulla saat tarpeellisen osan myyntisaatavista käyttöön välittömästi eikä sinun tarvitse odottaa laskun eräpäivää.

Ostolaskurahoitus

Ostolaskurahoitus pidentää ostolaskusi maksuaikaa ja tarjoaa joustoa yrityksesi kausi- ja kassavaihteluihin. Esimerkiksi kausisesongin aikana sinun ei tarvitse sitoa omaa pääomaa varastoon, vaan voit rahoituksen avulla pitää sekä varaston, että kassanhallinnan tasapainossa.

”Kukaan ei voi olla mestari kaikessa eikä tarvitsekaan, vaan täydennämme toisiamme. Kumppanuus on merkittävä asia ja rakentuu luottamukselle. Luotamme toistemme osaamiseen, vastuullisuuteen ja auttamishaluun. Yhdessä tekemällä syntyy menestystarinoita”, Harri Toivonen pohtii.

Noja Rahoitus

OLF FAKTOROINTI TOTEUTETAAN YHTEISTYÖSSÄ NOJA RAHOITUKSEN KANSSA

Hyödyt

Faktorointi varmistaa sujuvan kassavirran ja lisää joustavuutta liiketoimiisi

Faktoroinnin avulla kassanhallintasi helpottuu ja antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuaikoja. Pidempien maksuaikojen tarjoaminen voi nykyisessä markkinatilanteessa olla ensiarvoisen tärkeä ja ratkaiseva kilpailuvaltti. Rahoitusyhtiön hoitaessa koko laskutusprosessin myös oma työtaakkasi pienenee.

Me One Leasing Finlandilla olemme huolehtineet useiden yhteistyökumppaneidemme faktoroinnista, ja meillä on kyky huolehtia koko prosessista alusta loppuun saakka.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä niin autamme! 

Kerro meille leasingtarpeistasi ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Yhteydenottolomake blogi ja sivujen alalaita