» Pakettiauto leasing

Pakettiauto leasingilla yrityksille

Pakettiauton leasing-rahoituksen ammattilaiset palveluksessasi ympäri Suomen!

One Leasing Finland tiimi

Pakettiauton leasing-tarjous nopeasti

Lähetä yhteystietosi ja saat meiltä 24h sisällä kilpailukykyisen leasing-tarjouksen haluamasi pakettiauton hankinnalle.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Laske pakettiauto leasingin hinta

Pakettiauto leasing laskuri

Vuokra alv 24%: 666,59 € | Vuokra alv 0%: 537,57 €

Vuokra alv 24%: 594,31 € | Vuokra alv 0%: 479,28 €

Vuokra alv 24%: 531,65 € | Vuokra alv 0%: 428,75 €

Vuokra alv 24%: 955,58 € | Vuokra alv 0%: 770,63 €

Vuokra alv 24%: 851,90 € | Vuokra alv 0%: 687,01 €

Vuokra alv 24%: 760,54 € | Vuokra alv 0%: 613,34 €

Leasinglaskelma pitää sisällään seuraavat palvelut:

 • Ajosuorite 15 000 km / vuosi
 • Kohteen hankinta
 • Kesä- ja talvirenkaat luovutuksen yhteydessä
 • Ajoneuvon uudelleen sijoitus vuokrakauden päätteeksi
 • Huolto-ohjelman mukaiset huollot
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset
 • Lisärengassarjat kulutuksen mukaan

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin leasingista

Alta voit tutustua muutamien nykyisten asiakkaidemme kokemuksiin liittyen leasingiin ja koko hankintaprosessiin.

Wirmax Oy

Wirmax Oy

Wirmax Oy Wirmax Oy on modernin talotekniikan huippuosaaja, jonka palveluihin kuuluvat kiinteistöjen huolto sekä laaja-alaiset sähkö- ja LVI-työt. Wirmax on…
LUE LISÄÄ Wirmax Oy
4Business Oy

4Business Oy

4Business Oy, toimitusjohtaja Ville Honkanen 4Business Oy on moderniin toimistoteknologiaan ja toimitilahankkeiden suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat…
LUE LISÄÄ 4Business Oy
Setja Oy

Setja Oy

Rakennusalan tukkuliike Setja Oy, Tero Pakarinen Rakennusalan tukkuliike Setja Oy:lle laitettiin alle uudet Mercedes Benz Vitot leasingillä. Setjan asiakkaita ovat…
LUE LISÄÄ Setja Oy

Pakettiauto leasing

One Leasing Finland tarjoaa yrityksellenne räätälöidyn leasingrahoitusratkaisun pakettiautojen hankintaa varten. Pakettiautojen leasingsopimuksen pituus vaihtelee ja siihen vaikuttaa eniten se, miten paljon autolla ajetaan vuositasolla. Yleisimmät sopimuspituudet ovat 36 – 60 kuukauden mittaisia. Yrityksenne hankkiessa ajoneuvon kauttamme, ette ole sidottu mihinkään tiettyyn merkkiin tai myyjäliikkeeseen, vaan voitte valita vapaasti minkä vain ajoneuvon mistä vaan liikkeestä. Voimme myös olla apuna sopivan ajoneuvon etsinnässä ja hyvien yhteistyökumppaniverkostojemme kautta löytyy varmasti sopiva myyjäliike, mikäli sellaista ei vielä ole tiedossa. Me teemme leasinglaskelman toiveidenne mukaisesti, ja räätälöimme tarjoukselle toivomanne lisäpalvelut. Sopimuksen voi tehdä myös ilman valikoituja lisäpalveluita, jolloin se muistuttaa osamaksurahoitusta. Sopimukselle voidaan sisällyttää palveluja, kuten esimerkiksi määräaikaishuollot ja renkaiden vaihto- ja säilytyspalvelut. Oli sopimusmallinne minkälainen tahansa, leasing ei rasita yrityksenne tasetta.

Pakettiauto leasing

10 syytä valita leasing

Mistä pakettiauton leasingvuokra koostuu ja paljonko se maksaa

Pakettiautonne leasingvuokraan vaikuttaa moni asia. Eniten vuokraan vaikuttaa ajoneuvon hinta, eli rahoitettavan pääoman suuruus. Sopimukselle sisällytetyt lisäpalvelut vaikuttavat myös leasingvuokraan. Vaikka leasingissa ei useimmiten tarvita käsirahaa, voi sellaisen silti halutessaan maksaa, jos haluaa pienentää tulevaa kuukausittaista leasingvuokran määrää. Myös käytetyn pakettiauton leasing on mahdollista, kunhan ajoneuvo on 100 % alv vähennyskelpoinen. Toisinaan vähän käytetty voi olla hyvinkin järkevä vaihtoehto ja tällöin leasingvuokra on useimmiten myös hieman edullisempi, kuin ihan uuden auton. Iso tekijä vuokraan on sillä, miten paljon ajoneuvon arvo laskee sopimuskauden aikana. Autolle arvioidaan jäännösarvo leasingkauden loppuun. Auton arvon säilyminen on yksi iso tekijä hinnassa. Toiset merkit ja mallit pitävät arvonsa paremmin kuin toiset. Auton käyttö, eli se, miten paljon auto kuluu sopimuskauden aikana vaikuttaa arvioituun jäännösarvoon. Sopimuksen mallista riippuen, yrityksenne voi mahdollisesti lunastaa ajoneuvon sopimuksen päätyttyä.

Miten toimia, kun yrityksellä on tarve pakettiautolle?

One Leasing Finland haluaa tehdä ajoneuvon hankinnan mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi, ja sitä se onkin. Itse prosessi on hyvinkin nopea ja mutkaton. 

 1. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyyntö verkkosivuiltamme löytyvän botin tai yhteydenottolomakkeen kautta, ja kerro leasing-tarpeistasi tarkemmin. 
 2. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua hankintojen tekemisessä ja sopivan leasing-kohteen valinnassa. Sopivan kohteen löydyttyä yhteyshenkilösi pyytää myyjäliikkeeltä tarjouksen siitä. 
 3. Kartoitamme yhdessä tarpeitasi parhaiten vastaavan leasing-sopimuksen mallin, sopimuskauden pituuden sekä sopimukseen sisältyvät palvelut. Kartoituksen pohjalta saat tarjouslaskelman, jonka yhteyshenkilösi käy huolellisesti läpi kanssasi.
 4. Haemme kohteelle hyväksytyn luottopäätöksen ja sen saatuamme tilaamme rahoitettavan kohteen myyjäliikkeeltä. Lähtökohtaisesti leasingsopimuksen rahoitus ei tarvitse isompaa ensimmäistä erää.
 5. Rahoitettava kohde luovutetaan sinulle sovittuna ajankohtana myyjäliikkeestä. Leasing-sopimuksen allekirjoittaminen hoituu sähköisellä allekirjoituksella.

Sopimuskauden alettua maksat aikaisemmin sovitun mukaista kiinteää leasingvuokraa koko sopimuksen ajalta. Sopimuksen lähestyessä loppua, olemme asiakkaaseen yhteydessä ja sovimme jatkosta. Ajoneuvon voi halutessaan lunastaa yritykselle tai sitten se realisoidaan kolmannelle osapuolelle, eli sille etsitään ostaja. Käytämme verkostojamme ajoneuvojen realisointiin ja voimme kilpailuttaa puolestasi useamman myyjäliikkeen.

Älä sido yrityksen pääomia ajoneuvokalustoon – hanki huolettomasti leasingilla

Uusi tai uudehko ajoneuvokalusto on lopulta usein edullisempi vaihtoehto, kuin useamman vuoden vanha. Käytettyjen ajoneuvojen huoltokustannukset saattavat yllättää ja usein myös takuu on mennyt umpeen. Uuden ajoneuvon huoltokuluihin on helpompaa varautua ja ajoneuvo voi olla takuunalainen koko leasingkauden ajan. Vanhassa kalustossa saattaa olla yllättävän paljon varoja kiinni. Leasingissa et sido yrityksen pääomaa kalustoon, vaan voit vapauttaa sen muuhun liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Leasing on huoleton ja kokonaisedullisin vaihtoehto ajoneuvojen hankintaan. Teidän tehtäväksenne jää keskittyä yrityksenne ydinliiketoimintaan, me huolehdimme ajoneuvokalustostanne.

Yritykselle oma nimetty yhteyshenkilö

Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen, ammattimaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Asiakkaanamme saat juuri teidän yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja tiedätte aina, keneen olla yhteydessä. Oma yhteyshenkilö tuntee yrityksenne asiat ja tämä tekee asiakkuuden hoidosta tehokasta ja sujuvaa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä, me olemme täällä teidän yritystänne varten.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!