Fennia

Uusi vakuutuspalvelu tekee liikkumisesta helpompaa ja turvallisempaa

One Leasing Finland laajentaa palveluvalikoimaansa uudella tuotteella, vakuutusturvalla. Yhteistyössä Fennian kanssa toteutettava liikenne-, lasi- ja kaskovakuutus on suunnattu yrittäjille, joilla on leasingrahoitettuja autoja.

One Leasing Finlandin ja Fennian vakuutus tarjoaa yritysasiakkailleen sujuvan ja helpon tavan vakuuttaa yrityksen työsuhde- tai tuotantoautot. Vakuutuksen voi hankkia yrityksen henkilö- ja pakettiautoihin.

”Halusimme helpottaa asiakkaidemme arkea ja rakentaa vakuutuspalvelun, joka on helppo hahmottaa ja josta avun saa yhdellä puhelinsoitolla. Vahinkotilanteessa on tärkeää, että apu tulee nopeasti ja turvallisesti”, toimitusjohtaja Harri Toivonen pohtii.

Liikenne-, lasi- ja kaskovakuutuksesta koostuva tuote on rakennettu yhteistyössä yrittäjien vakuutustarpeet tuntevan Fennian kanssa. Fennia on kehittänyt kattavat prosessit, jotka takaavat vaivattoman asioinnin ja avun saannin.

”Kun asiakkaamme tekee tien päältä vahinkoilmoituksen, hän saa samasta asiakaspalvelunumerosta kaiken tarvitsemansa avun. Meillä tuo puhelu käynnistää monia sisäisiä prosesseja riippuen siitä, onko kyse lasinvaihdosta, vaurioiden korjaamisesta, vuokra-autosta vai kaikista näistä. Asiakas sen sijaan pääsee jatkamaan matkaansa tuon yhden puhelun jälkeen”, Fennian asiakaspäällikkö Suvi Ahonen kuvailee.

Yhteistyössä yrittäjien tukena

Fennia on iloinen alkaneesta yhteistyöstä.

”On hienoa tehdä yhteistyötä One Leasing Finlandin tiimin kanssa. Me molemmat tunnemme yrittäjien arjen ja olemme aidosti yrittäjien asialla. Asiakkaamme hyvä kokemus on meille erittäin tärkeää, ja siksi haluamme tarjota One Leasing Finlandin kanssa yrittäjille vakuutusturvan, joka mahdollistaa yritystoiminnan jatkamisen keskeytyksettä vakavankin liikennevahingon sattuessa”, Suvi Ahonen toteaa.

Harri Toivonen pitää tärkeänä myös sitä, että kumppanit jakavat saman arvomaailman.

”One Leasing Finlandille on tärkeää tehdä yhteistyötä vastuullisesti ja ammattimaisesti toimivien kumppanien kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä laajempia ja laadukkaampia palvelukokonaisuuksia – arvoistamme tinkimättä.”

Uusi vakuutusturva on tarjolla sekä vanhoille että uusille leasingasiakkaille.

Kuvassa One Leasing Finlandin toimitusjohtaja Harri Toivonen sekä Suvi Ahonen, Fennian asiakaspäällikkö.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme