Sekstantti

Vuosi 2019 tiivistettynä – kiitos!

Nyt on aika pysähtyä tarkastelemaan vuotta 2019  – olivatko tähdet kohdillaan ja tuulet myötäisiä?

Voin kiitollisen nöyränä ja ylpeänä tarkastella One Leasing Finland Oy:n ensimmäistä toimintavuotta. Vuosi on ollut innostava, opettavainen ja entisestään yrittäjien arvostusta nostattavaa. Räätälöimme vuoden aikana rahoitusratkaisuja asiakkaillemme yli 10 miljoonalla eurolla, kuuden sitoutuneen ja ammattitaitoisen partnerin kanssa: Juha, Eerikki, Tomi, Toni, Jyrki sekä allekirjoittanut. Tätä positiivista tunnetta on vaikea muuttaa sanoiksi, mutta totean, etten hetkeäkään vaihtaisi tai muuttaisi tällä yrittäjän ensipurjehduksella!

Yritysasiakkaidemme toiveiden kuunteleminen sekä heidänpäivittäisten haasteiden ymmärtäminen on ollut alusta saakka arvojemme ja toimintamme ankkuri. Tavoitteemme on ollut varmistaa asiakkaidemme sijoitetunpääoman tuotto kaikissa investoinneissa, niin autoihin, koneisiin, kuin

laitteisiin. Lähtökohtamme palvelukonseptissamme on alusta saakka ollut konsultatiivinen auttaminen, mutta kuitenkin hyvin käytännönläheinen. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti toimme tarjolle leasingrahoituksen eri malleja. Asiakkaidemme positiivisen kassavirran tukemiseksi otimme tuoteportfolioomme mukaan myös faktoroinnin.

Kolme ensimmäistä kuukautta rakensin yrityksemme brändi-identiteettiä, markkinointimateriaaleja, visuaalisuutta ja tekstisisältöjä. Kohtasin upeita asiakastapaamisia. Ensimmäiset partnerit Toni Suontakanen ja Tomi Lehtinen liittyivät joukkueeseemme huhtikuussa, Eerikki Hietikko kesäkuussa sekä Juha Toivonen syyskuussa. Jyrki Korhonen on alusta saakka ollut hallituksemme jäsen ja puheenjohtaja. Tämä joukkue on ainutlaatuinen ammattimaisuudessaan sekä erittäin sitoutunut arvoihimme että tavoitteelliseen työskentelyyn, joka luonnollisesti on heijastunut korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Helmikuussa vuokrasimme toimistotilat Vantaan Tietotie 9:stä, Aviapoliksen alueelta, jossa meillä on ollut ilo tavata asiakkaitamme. Yksi vuoden 2019 kohokohdista oli asiakkaillemme järjestetty rahoitusaamiainen, joka keräsi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuulemaan uusimmat rahoitusalan uutiset ja yhteistyökumppaneidemme aiheet.  Innostuneen vastaanoton ja palautteen perusteella jatkamme rahoitusaamiaisia myös tulevaisuudessa.

Suurin kiitos luottamuksestamme kuuluu ehdottomasti asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, jotka uskoivat meihin ja antoivat täyden tuen meille heti aloitusvaiheessa. Yhteistyö on jatkunut ja syventynyt aidolla yhteisellä tekemisellä. Kiitos kuuluu myös Äni Jaatiselle logomme luomisesta, sekä Liisa Siitoselle, joka alusta lähtien on huolehtinut sosiaalisesta mediastamme ja markkinointitoimenpiteistämme.

Me kaikki One Leasing Finland Oy:n partnerit lähdemme suurella innolla jatkamaan jo nyt hyvin alkanutta ja jatkuvaa liiketoimintaamme sekä jakamaan tätä parasta käytäntöä leasingrahoituksen ja faktoroinnin osalta asiakkaidemme eduksi. Huolehditaan, että kaikille tulee hieno vuosi 2020!

”Todellinen arvo syntyy syvällisestä luottamuksesta”

Harri Toivonen

Toimitusjohtaja
One Leasing Finland Oy

Tutustu myös muihin artikkeleihimme