Rohkeutta ja positiivisuutta!

Rohkeutta ja positiivisuutta!

Tässä maailmanlaajuisesti erikoislaatuisessa tilanteessa toimitusjohtajamme Harrin rohkaisuviesti postiivisuudesta:

Tänään aamulenkillä pohdin näin yrittäjän silmin tätä maailmantalouden tilannetta, jonka keskellä nyt elämme. Tiedostaen vakavat terveysriskit, ajatukseni kääntyvät Pk-yrittäjien, heidän henkilökuntansa ja edelleen näiden perheiden, niin taloudelliseen kuin henkiseen hyvinvointiin, tämän kaiken epätietoisuuden keskellä.

Uskoen asioiden järjestyvän jollakin aikajänteellä, kehotankin meitä kaikkia yrittäjiä ja yrityspäättäjiä ajattelemaan proaktiivisesti ja huolehtimaan oman positiivisen energiamme säilyttämisestä. Proaktiivisuudella tarkoitan määrätietoista tulevaisuuden suunnittelua, toimimista esimerkillisenä ’kapteenina’, joka ohjaa tämän kaupallisen aluksen läpi uhkaavien karikkojen. Positiivista energiaa vapauttamalla voimme generoida sitä lisää ympärillemme ja luoda uskoa henkilökunnallemme sekä heidän lähipiiriinsä.

Me One Leasing Finlandilla haluamme kaikkien partnereidemme kesken tukea teidän yritystoimintaanne. Mikäli sinua pohdituttaa nykyiset tai tulevat investoinnit tai kassavirran turvaaminen, ole meihin yhteydessä. Teemme parhaamme jakaaksemme osaamistamme ja kokemustamme tällä osa-alueella. Olemme normaalisti tavoitettavissa, joko puhelimitse, s-postitse tai muulla sinulle sopivalla tavalla.

Rohkeutta ja positiivista energiaa kaikille!

– Harri

Tutustu myös muihin artikkeleihimme