Miksi One Leasing Finland Oy?

Yrityksesi jokaisen investoinnin tavoitteena on varmistaa yrityksen tulevaisuus, kasvattaa yrityksen liiketoiminnan kannattavuutta ja luoda sitä kautta parempaa tuottoa osakkaille. Investointiin sitoutuu aina yrityksen omistajille kuuluvaa pääomaa tai vakuuksia. Investoinnin rahoitusta suunniteltaessa on harkittava tarkkaan tuoton lisäksi investoinnin vaikutukset yhtiön taseeseen ja sen mahdollisimman tehokkaaseen hyödyntämiseen myös tulevaisuudessa.

Kun arvostat asiakaskokemusta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta, yhteistyökumppanisi leasingrahoituksessa on One Leasing Finland Oy.

One Leasing Finland yrityksen yhteistyökumppanina varmistaa investointeihin sijoitetun oman pääoman tuoton, kun investointikohteena on henkilö-, paketti- ja kuorma-autot tai koneet, laitteet ja kalusteet. Räätälöimme yritystänne parhaiten palvelevan leasinginrahoitusratkaisun ottaen huomioon yrityksen muut rahoituslähteet ja taserakenteen.

Tuemme myös autojen, koneiden ja laitteiden jälleenmyyjien liiketoimintaa tarjoamalla asiakasrahoitusta ja ammattimaisia leasingpalveluita.

Haemme ostajille parhaan leasingrahoitusratkaisun nopeimmalla mahdollisella luottopäätösprosessilla.

One Leasing Finlandissa sinua palvelevat henkilöt, joilla on pitkäaikainen kokemus yritys- ja rahoitusliiketoiminnasta.

Rahoitustuotteitamme ovat: