Leasing mahdollistaa investoinnit

Leasing mahdollistaa investoinnit

Leasing – se on monelle tuttu sana, josta tulee ensimmäisenä mieleen ajoneuvot ja työsuhdeautot.

Leasing taipuu moneen ja on loistava rahoitusmalli jokaiselle yritykselle.  Investointi on helppo tehdä ilman omaa pääomaa. Se on helppo myös budjetoida, koska kuukausimaksu on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Leasing ei rasita tasetta, vaan vahvistaa yrityksen omavaraisuusastetta ja luottoluokitusta.

Kauttamme onnistuvat rahoitukset niin ajoneuvoille, koneille, laitteille kuin kalusteillekin. Leasing- kohde voi olla käytännössä mikä tahansa kohde, jolla on vakuusarvo.  

One Leasing Finland Oy on toimittanut esimerkiksi julkisen sektorin asiakkaille leasing- rahoituksella tablet- tietokoneita koteihin. Olemme myös olleet kumppanimme kanssa auttamassa urheiluopistoa investoimaan asuntolansa uusiin lukitusjärjestelmiin.

Joustavat ja nykyaikaiset palvelumme mahdollistavat asiakasyrityksillemme kalustoinvestointien toteuttamisen ja kasvun mahdollisuuden. Näistä esimerkkeinä on useiden ravintola- ja teollisuuskeittiöiden kaluston sekä teollisuuden varavoimageneraattoreiden rahoitusjärjestelyt.

LEASINGILLÄ LISÄARVOA

Teknologia-alan tuotteiden maahantuojana toimiva asiakasyrityksemme on rahoittanut kauttamme omille asiakkailleen laserpuhdistimia. Leasingin avulla voit tuottaa omalle asiakkaallesi lisäarvoa! One Leasing Finland Oy on myös sinun yrityksesi asiakkaita varten. Tavoitteenamme on tuottaa joustavaa lisäarvoa yrityksellenne, olla osa liiketoimintaanne ja parantaa kannattavuuttanne. Ota siis yhteyttä!

Tutustu myös muihin artikkeleihimme