Kuin kotiinsa tullut

Kun Tanja Oksanen aloitti työt OLFilla toukokuussa 2023, hän tunsi heti olonsa kotoisaksi. Uusi osaaja otettiin lämpimästi vastaan, sillä idearikas ammattilainen helpottaa muiden arkea. Eikä pirskahtelevasta huumorintajustakaan ole haittaa!

Hallintoasiantuntija Tanja Oksanen on uransa aikana nähnyt niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ja tietää viihtyvänsä parhaiten pienissä, kodinomaisissa yrityksissä.

”Parhaassa tapauksessa työyhteisö voi tuntua perheeltä, niin kuin nyt OLFilla. Pidän siitä, että opin tuntemaan kaikki työkaverit ja että tietoa saa helposti ja nopeasti. Tällaisissa yrityksissä työntekijöistä pidetään huolta ja kaikki ovat äärimmäisen sitoutuneita työhönsä”, Tanja pohtii.

Tanja tuo OLF-tiimiin kaivattua naisellista otetta ja pyrkii ainoana naisena pitämään yhdeksän miehen joukon kurissa ja nuhteessa.

”Minulla on oikein hyvä tilanne, sillä tiimin miehet eivät uskalla sanoa vastaan tai kiukkuilla. Osan heistä tunnen jo entuudestaan, ja he kaikki ovat kilttejä ja kohteliaita. Myös huumori auttaa aina – olemme siinä täysin samalla aaltopituudella”, Tanja naurahtaa.

Elämäntehtävänä auttaminen

Hallintoasiantuntijan työpäivät ovat Tanja Oksasen mukaan aina erilaisia.

”Aloitan päivän yleensä alakerran kuntosalilta. Sieltä saan hyvän buustin ja olen valmis erilaisiin työtehtäviin. Päiviin kuuluu yleensä laskujen hyväksymistä ja maksamista sekä sopimusten hallinnointia. Autan mielelläni myös muissa töissä. Viimeksi olen tehnyt sometileille postauksia sekä suunnitellut pikkujouluja”, Tanja kuvailee monipuolisia tehtäviään.

Tanja kertoo nauttivansa työn monipuolisuuden ohella sen joustavuudesta. Töitä voi tehdä etänä tai toimistolla, ja työpäivän saa suunnitella itselleen parhaiten toimivaksi.

”Minulle on tärkeää tehdä työni huolellisesti ja auttaa muita. Pyrin kehittämään yrityksen sisäisiä prosesseja, jotta työnteko olisi mahdollisimman vaivatonta. Haluan olla avuksi muille ja synnyttää positiivista fiilistä ympäristössä.”

Tanjan pyyteetön asenne kumpuaa sisimmästä, mutta pehmeän kuoren alta löytyy myös tahtonainen.

”Osaan toki vaatia, jos oikeasti haluan jotakin. Yleensä haluan kuitenkin tehdä muut tyytyväisiksi. Koen jopa velvollisuudekseni ja tehtäväkseni tässä elämässä sen, että olen avuksi muille.”

Kuka: Hallintoasiantuntija Tanja Oksanen
Motto: Tee toisille niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän – ole siis avuksi!
Vapaa-ajalla: En ole paikallani hetkeäkään. Käyn kuntosalilla, matkustelen, veneilen, laskettelen, askartelen, järjestän juhlia. Tykkään myös ruoanlaitosta, bravuurejani ovat pippurikastike ja valkosipulimajoneesi.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme