Jyrki Korhonen

Jyrki Korhonen One Leasing Finlandin operatiiviseksi johtajaksi

Johtava leasingpalveluyhtiö One Leasing Finland on nimittänyt operatiiviseksi johtajaksi kauppatieteiden maisteri Jyrki Korhosen.

Jyrki Korhonen (57) on aloittanut tehtävässään syksyn 2022 aikana. Hänen tehtäväkenttäänsä kuuluu One Leasing Finlandin tiimin työn operatiivinen johtaminen ja kehittäminen. Lisäksi hänen vastuullaan on yrityksen liiketoiminnan ja järjestelmien kehittäminen.

Toimitusjohtaja Harri Toivonen kertoo rekrytoinnin vahvistavan nopeasti kasvavaa yritystä.

”One Leasingin Finlandin liikevaihto on kolminkertaistunut vuoden aikana. Tarvitsemme joukkoomme kokeneen ammattilaisen vastaamaan laajentuneen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Jyrkin avulla varmistamme sen, että tekemisen taso säilyy esimerkillisenä nopeasta kasvusta huolimatta.”

Jyrki Korhosella on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus finanssialan johtotehtävistä. Hän on toiminut mm. pankinjohtajana, myyntijohtajana ja kehitysjohtajana.

”Jyrkin rautainen osaaminen hyödyttää asiakkaitamme. Hänellä on kokemusta ja hyväksi havaittuja toimintamalleja asiakasyritystemme haasteiden ratkaisemiseen. Myös muu OLF-tiimi on ylpeä rekrytoinnista ja haluaa ammentaa Jyrkin osaamisesta”, Toivonen kuvailee.

Hallitustyöskentelystä mukaan arkeen

One Leasing Finland on Korhoselle tuttu yritys, sillä hän on toiminut sen perustamisesta lähtien hallituksen puheenjohtajana. Hän työskentelee jatkossa siis kaksoisroolissa.

”Tuntuu hienolta työntää nyrkit saveen ja siirtyä mukaan yrityksen arkeen. Tavoitteenani on mahdollistaa yrityksen kasvu merkittävimmäksi valtakunnalliseksi leasingtoimijaksi”, Korhonen pohtii.

Vuosikymmeniä rahoitusmaailmaa seurannut Korhonen arvioi, että leasingrahoituksen kenttä kasvaa tulevina vuosina nopeasti.

”Leasing on Euroopassa tärkein rahoitusmuoto yritysten käyttöomaisuuden hankinnassa. Suomessa leasing ei vielä ole yhtä suosittu, mutta samaan suuntaan olemme menossa. OLF-tiimi haluaa olla pk-yritysten apuna ja tukena tässä muutoksessa”, Korhonen toteaa.

One Leasing Finland on rekrytoinut kuluneen vuoden aikana kaikkiaan neljä uutta työntekijää ja toimii nyt lähellä yrittäjiä, kaikkialla Suomessa.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme