Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä on täydellinen investointi työnantajalta työhyvinvointiin.

Miten investoimalla yritys voi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen tai jopa maineeseen? No tietysti investoimalla työntekijöihin ja heidän hyvinvointiinsa.

Nyt on yrityspäättäjällä loistava tilaisuus tehdä hyvää monilla tavoin. Tehtyjen tutkimusten mukaan työhyvinvoinnilla on merkittävä myönteinen yhteys yritysten tulosmittareihin, kuten tuottavuuteen, kannattavuuteen, tulokseen, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäiseen vaihtuvuuteen, sairaspoissaoloihin ja tapaturmiin, kertoo työterveyslaitos. Työterveyslaitoksen sivuilta voi lukea työhyvinvoinnista lisää,: ttl.fi/tyoyhteiso/tyohyvinvointi/.

Työsuhdepyörän verovapaus on vastuullisuuden kannalta hieno päätös. Hallituksen linjaus tulee lisäämään työsuhdepyörien käyttöä, sekä muuttamaan liikennekulttuuria puhtaampaan ja sitä kautta terveellisemmän elämän suuntaan.

Hallituksen päätös määritti työsuhdepyöräetuuden rajan 1 200 euroon vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijä voi saada todella laadukkaan pyörän käyttöönsä työnantajan tarjoamalla verovapaalla luontoisedulla. Vaikka pyörä olisi suhteellisen arvokas, ovat niiden leasingvuokrat kuitenkin hyvin maltillisia siihen nähden, mitä kaikkea hyvää siitä yritykselle syntyy, että tällaisen etuuden henkilökunta ottaisi käyttöönsä.

One Leasing Finland auttaa yritystänne hankkimaan henkilöstön käyttöön työsuhdepyöriä helposti leasingrahoituksella. Verkostomme kautta, jossa on perinteisten sekä sähköpyörien tomittajia, räätälöimme toiveidenne mukaisesti konseptin, joka soveltuisi yrityksenne henkilöstöetuihin. Käyttäjälle työsuhdepyörä on todellakin nykyään täysin verovapaa etuus.

“Asiakastyytyväisyys ei voi koskaan olla korkeampi, kuin henkilöstötyytyväisyys”

Tutustu myös muihin artikkeleihimme