Työsuhdepyörä

One Leasing Finlandin kautta yrityksenne voi hankkia minkä merkkisen ja mallisen polkupyörän tahansa kätevästi leasingillä. Yhteistyöverkostossamme on useampia myyjäliikkeitä, joiden kautta yrityksellenne löytyy varmasti sopivat työsuhdepyöräilyyn soveltuvat vaihtoehdot.

Suomen valtio on tehnyt työsuhdepyöräetuuteen uusia linjauksia käyttäjän hyväksi, ja etu onkin erityisen haluttu tällä hetkellä. One Leasing Finland mahdollistaa yrityksille helpon tavan pyörien hankkimiseen laajan yhteistyöverkostomme kautta. Emme ole kuitenkaan sidoksissa mihinkään tiettyyn myyjäliikkeeseen, eli voitte myös osoittaa liikkeen, jota toivotte meidän käyttävän. Tarjoamalla yrityksen työntekijöille mahdollisuuden työsuhdepyörään, yritys saa itselleen mittavia etuja, joita ei voi pelkästään rahassa mitata.

Palvelun myötä One Leasing Finland tarjoaa kaikille mahdollisuuden vastuulliseen liikkumiseen. Työsuhdepyöräpalvelun avulla yritykset pystyvät tarjoamaan työntekijöilleen mahdollisuuden päästä laadukkaan pyörän käyttäjäksi, jopa niin, että käyttäjälle etu on täysin verovapaa luontoisetu.

Työsuhdepyörän hankinnasta vastaa työnantaja, joka tarjoaa etuuden työntekijöilleen. Työntekijälle etuus on verovapaa aina 1.200 euroon vuodessa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että työntekijä voi saada käyttöönsä jopa 3.600 euron arvoisen pyöräpaketin 36 kuukauden mittaisella sopimuksella verovapaasti. Pyörä voi toki olla myös halvempi tai arvokkaampi, ja jos pyörän kustannukset ylittävät tuon verovapaan osuuden, tulee erotus käyttäjälle maksettavaksi, mikä sitten vähennetään palkasta normaalin verotuksen mukaisesti.

Työsuhdepyöräpakettiin hyväksyttäviksi varusteiksi lasketaan pyörään kiinnitettävät varusteet, talvirenkaat ja pyöräilykypärä. Lisäksi pyörän huollot ja vakuutus voidaan sisällyttää sopimukseen.

Miten edetä?

Tarvitsemme seuraavat tiedot:

 • Yrityksenne tiedot
 • Mikä on yrityksenne hankintapolitiikka ja toive sopimuksen pituudesta sekä polkupyörän hinnasta?
 • Yrityksenne polkupyörähankkinnoista vastaavan henkilön tiedot
 • Mikä tai minkälaisia polkupyöriä yrityksenne käyttöön olisi tulossa
 • Mistä liikkeestä toivotte, että pyörät hankitaan (jos ei tiedossa, meillä on hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit olemassa)
 • Muita toiveita sopimuksen sisältöä ajatellen

Mikä vaan pyörä, mistä vaan liikkeestä. Me teemme yhteistyötä kaikkien myyjäliikkeiden kanssa.

 • Kaupunkipyörä
 • Sähköpyörä
 • Maastopyörä
 • Hybridipyörä
 • Maantiepyörä

Hyödyt ja edut työnantajalle

Kiistattomat edut työnantajalle ovat ehdottomasti työhyvinvointiin liittyvät asiat. Työhyvinvointi taas vaikuttaa vahvasti yrityksen tuottavuuteen, kannattavuuteen, tulokseen, asiakastyytyväisyyteen, työntekijöiden vähäiseen vaihtuvuuteen, sairauspoissaoloihin sekä tapaturmiin. Motivoituneet työntekijät ovat yritykselle rahassa mittaamattoman arvokkaita. Tämä jos jokin on työnantajalta panostus, joka pitkässä juoksussa kantaa myös rahallista arvoa yritykselle.

Asiakastyytyväisyys ei voi koskaan olla korkeampi, kuin henkilöstötyytyväisyys”.

– Harri Toivonen, toimitusjohtaja One Leasing Finland Oy

Työsuhdepyörän edut työnantajalle
Työsuhdepyörä

Hyödyt ja edut työntekijälle

Työntekijällä on mahdollisuus saada hyvinkin arvokas polkupyörä käyttöönsä, jopa täysin verovapaasti. Jos kuukausittainen vuokra ylittää verovapauden rajan, joka on siis 100 euroa kuukaudessa, ylimennyt osuus verotaan normaaliin tapaan työntekijän palkasta verotusarvon mukaisesti.

Työntekijä voi käyttää työsuhdepolkupyörää niin työmatkoillaan kuin vapaa-ajallaankin.

Työntekijä voi sopimuskauden päättyessä lunastaa käyttämänsä polkupyörän itselleen.

Haluatko tukea henkilöstösi hyvinvointia tarjoamalla mahdollisuuden työsuhdepyörään?

Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan tarpeisiisi sopiva paketti.