Vinkit helppoon leasing-prosessiin

Subleasingistä apu lyhytaikaiseen tarpeeseen

Kaivinkoneyrittäjä on kiperässä tilanteessa – koko kalusto on jo kiinni urakoissa, mutta tarjolla olisi houkutteleva kahden viikon keikka. Mikä avuksi?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: subleasing.

Subleasingin avulla kaivinkoneyrittäjä voi vuokrata koneen kahdeksi viikoksi ja kotiuttaa urakan itselleen. Hän maksaa kaivurin käytöstä vuokrauskuluna ja välttyy tekemästä isoa investointipäätöstä lyhyen urakan vuoksi. Hän voi rauhassa seurata markkinatilannetta subleasingin kautta hankitun koneen avulla ja tehdä investointi- tai pidempiaikaisen leasing-päätöksen tarkan harkinnan perusteella.

Subleasingin etuna onkin joustavuus. Sen avulla yrittäjä voi vuokrata esimerkiksi kuorma-autoja, pakettiautoja, maansiirtokoneita, tietokoneita, tulostimia ja mobiililaitteita. Myös esimerkiksi kahvikoneet ovat suosittuja vuokrakäytössä, ja sopimus voi sisältää kaiken huollosta tarvikkeisiin.

Subleasingia leimaa myös huolettomuus, etenkin tietokoneiden kaltaisissa laitteissa. Moni yrittäjä haluaa tietokoneensa subleasingillä, sillä heitä houkuttaa palvelun kokonaisvaltaisuus ja helppous sekä edessä häämöttävä määräpäivä, jolloin laite vaihtuu uuteen. Samalla yrittäjä välttää investoinnin vaatiman pitkän sitkeän kuolettamisen sekä vanhenevan laitteen kasvavat huoltokulut.

Subleasingin kautta vuokrattu laite tai palvelu onkin rahoittajan (esimerkiksi pankin) omistama, ja One Leasing Finlandin partnerilla on edelleenvuokrauslausekkeen turvaama oikeus vuokrata sitä kolmansille osapuolille.

Jos siis sinua kiinnostaa laite, jonka haluat tarjota asiakkaallesi palveluna tai palvelu, jota et itse halua omistaa tai rahoittaa, ole rohkeasti yhteydessä! Subleasingin avulla voit vuokrata palvelun ja jättää rahoitusasiat muiden huoleksi.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme