Toni Rainsuo

Pohjoisessa luotetaan tuttuun osaajaan

OLF-tiimi sai 2021 riveihinsä vahvan myyntiosaajan, kun Toni Rainsuo pestattiin Pohjois-Suomen myyntipäälliköksi. Pitkän kokemuksensa ansiosta hän tietää, mitä pohjoisessa halutaan ja arvostetaan.

Myyntipäällikkö Toni Rainsuo on ottanut maantieteellisesti ison vastuualueensa haltuun tottuneen tekijän ottein. Hän on toiminut Pohjois-Suomessa erilaisissa myyntitehtävissä jo noin 15 vuoden ajan. Myös Kemissä vietetty lapsuus ja nuoruus ovat auttaneet ymmärtämään pohjoista mielenlaatua.

”Pohjois-Suomi on rahoitusratkaisujen myyjälle haastava kenttä. Täällä on totuttu ostamaan autot ja työvälineet itse. Minun tehtäväni onkin esitellä uusi vaihtoehto ja herätellä keskustelua. Nuorempi yrittäjäpolvi tiedostaa jo leasingin vahvuudet”, Rainsuo pohtii.

Pohjoisessa luottamuksen rakentuminen vie Rainsuon mukaan hyvän tovin ja vaatii vakaat näytöt.

”Tämä bisnes on asiakaslähtöistä ja vaatii säännöllisiä tapaamisia. Niiden ja hyvin hoidettujen kauppojen kautta luottamus vähitellen rakentuu. Kasvokkain tapaaminen on myös tärkeää.”

Asiakkaan parhaaksi

Toni Rainsuon pitkän tähtäimen tavoitteena on tehdä One Leasing Finlandista ja leasingrahoituksesta tuttuja Oulun talousalueella ja laajemminkin Pohjois-Suomessa.

”Asiakkaat ansaitsevat hyviä vaihtoehtoja. Kilpailuahan tällä kentällä on runsaasti, mutta se toimii asiakkaan parhaaksi. He voivat valita eri vaihtoehdoista sen luotettavimman kumppanin.”

Rainsuo pyrkii kertomaan asiakkaalle leasingrahoituksen eri piirteistä ja tarjoamaan aidosti varteenotettavan vaihtoehdon muiden rahoitusmuotojen rinnalle.

”Kerron leasingin positiivisista vaikutuksista taseeseen ja sitä kautta rahoituksen hakemiseen. Selvää on myös se, että liisattua laitetta voi käyttää kuin omaansa, ilman että sen myynnistä tarvitsee myöhemmin stressata. Yrittäjä päättää tietenkin itse mitä tekee, mutta minä kerron hänelle tästä vaihtoehdosta.”

Toni Rainsuo uskoo pitkäjänteiseen työhön ja nauttii paitsi asiakkaiden tapaamisesta, myös pitkistä automatkoista halki pohjoisten maisemien. Parempaa kiitosta ei voi saada kuin tällaisen puhelinsoiton:

”No moi! Soitin, kun kuulin, että sinä hoidat asiat aina viimeisen päälle. Tuletko käymään?”

Faktalaatikko

Kuka: Pohjois-Suomen myyntipäällikkö Toni Rainsuo
Motto: Jos asiakkaalla menee paremmin, minulla menee paremmin
Vapaa-ajalla: padel, tennis, puulaakifutis sekä pojan futispelit

Tutustu myös muihin artikkeleihimme