One Leasing Finland

Etsimme myyntipäällikköä Tampereen seudulle

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme myyntipäällikköä Tampereen seudulle. Oletko sinä jo kannuksia hankkinut B2B-myynnin ammattilainen?

Tiedät kokemuksesta, että todellinen arvo syntyy syvällisestä luottamuksesta sekä asiakkaiden pitkäjänteisestä palvelemisesta ja auttamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, kattavat verkostot ja asennetta rakentaa vahva jalansija One Leasing Finland Oy:lle Pirkanmaalle. 

Tärkein tehtäväsi myyntipäällikkönä on auttaa asiakkaita optimoimaan oman pääoman käyttö, turvata terve taserakenne sekä maksimoida yhtiöön sijoitetun pääoman tuotto räätälöidyillä leasing-ratkaisuilla. Olet suunnitelmallinen, systemaattinen ja tiedät jo mitä uusien asiakkuuksien synnyttäminen vaatii. Tiimipelaajana uskot yhteistyön voimaan, etkä pelkää oppia uutta. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimiten osoitteessa valtagroup.fi.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

Haku alkaa 9. elokuuta 2021 ja päättyy 29. elokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tutustu myös muihin artikkeleihimme