Täyssähköisten työsuhdeautojen verotus

Täyssähköisten työsuhdeautojen verotus kevenee

Nyt jos koskaan on työsuhdeauton hankkijan on hyvä pohtia tarkkaan, mikä käyttövoima olisi ideaali omaan käyttöön, sillä uuden verotusedun myötä täyssähköisten ajoneuvojen verotusarvoon tulee 170 euron alennus. Etu on toistaiseksi voimassa vuosien 2021-2025 välisen ajan ja se koskee sekä käyttöetua että vapaata autoetua. Hallituksen myöntämä tuki tekee täyssähköautoista entistä kiinnostavampia ja halutumpia vaihtoehtoja työsuhdeautoksi.

Verotuki koskee kaikkia vuonna 2020 tai sen jälkeen Suomeen uutena rekisteröityjä täyssähköisiä työsuhdeautoja hankintahinnasta riippumatta.

Aiheeseen voi tutustua lisää autotoday-sivuston artikkelista. Linkki juttuun: autotoday.fi

Sen lisäksi, että täyssähköisten työsuhdeautojen verotus kevenee, voi auton käyttäjä omalla valinnallaan toimia vastuullisesti ja omalta osaltaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjen (Co2) määrää merkittävästi.

Meidän kautta voit hankkia kätevästi minkä vaan valmistajan täyssähköisen ajoneuvon. Myös latauslaitteiden rahoitus leasingilla onnistuu kauttamme kätevästi ja latauslaitetta käsitellään ja verotetaan työsuhdeuatoa hankkiessa, kuten muitakin lisävarusteita.

Ole meihin yhteydessä – sähköistetään sinunkin seuraava autohankintasi.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme