Harri Toivonen

One Leasing Finland Oy:n yhteenveto päättyneestä tilikaudesta

Kesäisiä ajatuksia One Leasing Finland Oy:n päättyneestä tilikaudesta.

 Kesä hemmottelee lämmöllä meitä kaikkia ja antaa mahdollisuuden hetkeksi pysähtyä miettimään ja nauttimaan alkuvuoden onnistumisista.

One Leasing Finland Oy:n tilikausi päättyi toukokuun lopussa ja ajatuksenani on jakaa ”kuulumisemme”. On tunnustettava, että päättynyt tilivuosi ei suinkaan ollut olosuhteiltaan helppo. Pandemian negatiiviset vaikutukset talouteen ovat heijastuneet kovalla kädellä moniin asiakasyrityksiimme. Toisaalta tilanne on luonut uusia menestymisen mahdollisuuksia ja lisännyt joidenkin asiakkaidemme investointitarpeita.  Lähtökohtamme on tilanteesta riippumatta parhaan käytännön ja osaamisen jakaminen yhteistyökumppaneiden kanssa, halu auttaa ja varmistaa asiakkaidemme sijoitetun pääoman tuotto kaikissa heidän investoinneissaan, sekä positiivisen kassavirran varmistaminen.

Vaikeista lähtökohdista huolimatta tilikautemme on ollut erittäin innostava ja tulokseltaan entistä positiivisempi. Haluankin kiittää kiistatta parhaita partnereitamme ja hienoja yhteistyökumppaneitamme onnistuneesta vuodesta!

Niin kuin tiedämme, mitään todella arvokasta ei saa ilman työtä ja vaivaa. Partnereidemme pro-aktiivisella asenteella ja sitoutumisella, kehitimme leasingrahoituspalveluidemme lisäksi useita täydentäviä tuotteita palvelemaan asiakkaitamme. Loimme yhdessä Aimo Park Finland Oy:n kanssa yhteiskäyttöautokonseptin. Ajoneuvon vaurion sattuessa turvaamme nopean- ja ammattimaisen palvelun OLF Autovakuutuksella, joka on toteutettu yhdessä vakuutusyhtiö Fennian kanssa, sekä OLF Vauriokorjaamopalvelulla, jonka toteuttaa meille InCar Oy. Uutta työsuhdepyörien leasingpalvelua ei sovi myöskään unohtaa. Sisäistä toimintaammekin olemme kehittäneet isoin askelein. Lähes vuoden kestänyt projekti, OLF Fleet Management -ohjelmisto saatiin valmiiksi. Tämä asiakassopimustemme hallintajärjestelmä palvelee paitsi meitä sisäisesti asiakaspalvelutilanteissa, myös asiakaskumppaneitamme suoraan oman leasingsopimuskannan seurannassa.  

Uskomme siihen, että yhteisten arvojen kautta niin organisaation kuin itsensä johtaminen tuottaa parhaiten tulosta. Yhdessä luotuihin toimintaa ohjaaviin arvoihin sitoutuminen ja niiden kunnioittaminen pitää One Leasing Finlandin joukkueen vahvana jatkossakin. Luottamus on kaiken kivijalka, ammattimaisuus vaatii jatkuvaa itsensä ja organisaaton kehittämistä ja vastuullisuus varmistaa tulevaisuuden.

Kiitollisena menneestä vuodesta ja samalla nöyränä tiedostaen tulevaisuuden haasteet, lähdemme määrätietoisesti tavoittelemaan visiotamme 2022 – ” Toimialan ajatusjohtaja”.

Nautinnollisia ilon hetkiä ja myötätuulia kaikille kesään!

Harri Toivonen

Toimitusjohtaja

One Leasing Finland Oy

”Todellinen arvo syntyy syvällisestä luottamuksesta”

Tutustu myös muihin artikkeleihimme