Suunnitelmallisuus turvaa menestyksen

Suunnitelmallisuus turvaa menestyksen

Kaupallinen aurinko tulee repimään harmaat koronapilvet, oletko silloin valmis?

Menestyvien yritysten taustalla on ennakoivaan ajatteluun pohjautuva hallitustyö ja luodun strategian toteuttaminen arjen tasolla jokaisessa työtehtävässä. Tätä voisi hyvin verrata lentokapteenin työhön, jossa lentotehtävä ja vastuu matkustajista sekä heidän turvallisuudestaan on ennakkoon varmistettu ennakoivalla ja suunnitelmallisella toimintamallilla.

Oletko sinä päättäjänä turvannut yrityksesi kehitysmahdollisuudet ja tarvittavat investoinnit ennakoivalla suunnitelmallisuudella? Uskotko yrityksesi menestykseen koronan jälkeen, ja olet rakentanut toimintasuunnitelman tätä varten? Oletko myös varmistanut tarvittavien investointien rahoituksen ennakkoon? Hyvällä suunnittelulla ja investointien rahoituksen varmistamisella saat etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden, kun kaupallinen aurinko tekee tehtävänsä.

Meidän tehtävämme on tarjota osaamista asiakkaillemme sijoitetun pääoman tuoton varmistamiseksi kaikissa kalusto- ja laiteinvestoinneissa. Olemme suunnitelleet yhdessä useiden asiakkaidemme kanssa ennakoivasti investointibudjetteja sekä rakentaneet valmiiksi rahoituslimiittejä, jotta investoinnit voidaan toteuttaa oikealla hetkellä pandemiatilanteen väistyessä.

Me One Leasing Finland Oy:n partnerit olemme valmiina auttamaan yritystäsi ja tukemaan sen päivittäistä liiketoimintaa ja taloudellista menestystä – suunnitelmallisesti ja ennakoivasti. Ei anneta potkureiden pysähtyä ja ilman loppua siipien alta, vaan tehdään yhdessä investointisuunnitelma. Nyt jos koskaan kaiken arvokkaan eteen kannattaa tehdä ennakoivaa työtä ja käyttää siihen aikaa. Se on osoitus vastuullisuudesta ja ammattitaidosta yrityksen johtamisessa.

”Todellinen arvo syntyy syvällisestä luottamuksesta”

One Leasing Finland Oy

-Harri Toivonen-

Tutustu myös muihin artikkeleihimme