Falck tiepalvelu

One Leasing Finlandin tiepalvelu auttaa asiakkaita hädässä

One Leasing Finland on aloittanut yhteistyön tie- ja hätäpalveluistaan tunnetun Falckin kanssa. Kumppaneiden yhdessä tarjoama tiepalvelu turvaa asiakkaille huolettomia ajokilometrejä. Tiepalvelu sisältyy kaikkiin One Leasing Finlandin kanssa solmittuihin leasingsopimuksiin.

Falck auttaa Suomessa vuosittain noin 190 000 asiakasta, joiden matka on katkennut yllättävään pulmaan auton kanssa. Yleisimmät ongelmat liittyvät auton käynnistymiseen tai rengasrikkoon, ja tällaisissa tapauksissa matka yleensä jatkuu avunsaannin jälkeen.

Ympäri vuorokauden auki oleva tiepalvelu on tärkeä turvatekijä monelle asiakkaalle, sen tietää Falckin kaupallinen johtaja Magnus Lindgren.

”Ihmiset eivät aina hätätilanteessa toimi rationaalisesti ja siksi meidän päivystäjämme hoitavat auton ohella myös ihmistä. Olemmekin tehneet palvelusta mahdollisimman yksinkertaisen, ja apu on vain yhden puhelinsoiton tai digitilauksen päässä. Otamme tilanteen haltuun ja kannamme vastuun sen ratkaisusta.”

One Leasing Finland valitsi Falckin kumppanikseen, koska se haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun. Keskeisiksi kriteereiksi nousivat Falckin ammattimaisuus sekä laaja kumppaniverkosto ympäri Suomen.

”Helppous, turvallisuus ja vastuullisuus – nämä ovat meille tärkeitä arvoja kaikessa toiminnassa. Haluamme, että asiakkaamme kokevat olonsa turvalliseksi tien päällä ja että avunsaanti on helppoa. Lisäksi haluamme yrityksenä toimia vastuullisesti kaikissa tilanteissa”, One Leasing Finlandin toimitusjohtaja Harri Toivonen kertoo.

One Leasing Finlandin tiepalvelu on voimassa 1.12.2020 alkaen. Se kattaa teknisiin vikoihin, rengasrikkoihin ja onnettomuuksiin liittyvät avunpyynnöt.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme