» Konerahoitus

Koneet yrityksille kustannustehokkaasti konerahoituksella

One Leasing Finland tarjoaa yrityksellenne räätälöidyn leasingrahoitusratkaisun koneiden hankintaa varten.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!

Laske konerahoituksen hinta!

Koneleasing laskuri

Vuokra alv 0%: 1142,97 €

Vuokra alv 0%: 892,66 €

Vuokra alv 0%: 742,73 €

Vuokra alv 0%: 2273,91 €

Vuokra alv 0%:  1776,08 €

Vuokra alv 0%: 1477,88 €

Kone- ja muu rahoitus yrityksille

One Leasing Finland tarjoaa yrityksellenne räätälöidyn leasing rahoitusratkaisun koneiden hankintaa varten. Koneiden leasingsopimuksen pituus vaihtelee, ja siihen vaikuttaa eniten se, minkälaisessa käytössä ne ovat. Yleisimmät sopimuspituudet ovat 36 – 60 kuukauden mittaisia, mutta toki myös lyhyempiä tai pidempiä sopimuksia on mahdollista tehdä. Yrityksenne hankkiessa konekalustoa kauttamme, ette ole sidottu mihinkään tiettyyn merkkiin tai myyjäliikkeeseen, vaan voitte valita vapaasti minkä vain koneen, mistä vaan myyjäliikkeestä. Voimme myös olla apuna sopivan kohteen etsinnässä, ja hyvien yhteistyökumppaniverkostojemme kautta löytyy varmasti sopiva myyjäliike, jos sellaista ei vielä ole tiedossa.

Me teemme juuri teidän yritystänne varten räätälöidyn leasing rahoituslaskelman. Sopimukselle on mahdollista sisällyttää lisäpalveluita, kuten huoltoihin liittyviä palveluita. Sopimuksen voi tehdä myös ilman valikoituja lisäpalveluita, jolloin se muistuttaa eniten osamaksurahoitusta. Kone on mahdollista lunastaa sopimuskauden päättyessä yrityksellenne.

Oli sopimusmallinne minkälainen tahansa, leasingrahoitus ei rasita yrityksenne tasetta.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kone rahoituksesta

Alta voit tutustua muutamien nykyisten asiakkaidemme kokemuksiin liittyen kone rahoitukseen ja koko hankintaprosessiin.

W2M Industries Oy

W2M Industries Oy

W2M Industries Oy, yrittäjä Mats Väisänen W2M Industries Oy myy yksinoikeudella korkealuokkaisia laserpuhdistus, -hitsaus, -merkkaus ja -leikkauslaitteita Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on…
LUE LISÄÄ W2M Industries Oy
LTP Group Oy

LTP Group Oy

LTP Group, toimitusjohtaja Matti Tuominen LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva, valtakunnallinen toimija. Konserniin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP…
LUE LISÄÄ LTP Group Oy

10 syytä valita konerahoitus

Mitä konerahoitus maksaa ja mistä hinta muodostuu?

Yrityksenne koneen leasingvuokraan vaikuttaa moni asia. Eniten vuokraan vaikuttaa koneen hinta, eli rahoitettavan pääoman suuruus. Sopimukselle sisällytetyt lisäpalvelut vaikuttavat myös leasingvuokraan. Vaikka leasingissa ei useimmiten tarvita käsirahaa, voi sellaisen silti halutessaan maksaa, jos haluaa pienentää tulevaa kuukausittaista leasingvuokran määrää. Myös käytetyn koneen leasing on mahdollista. Toisinaan vähän käytetty voi olla hyvinkin järkevä vaihtoehto ja tällöin leasingvuokra on useimmiten edullisempi, kuin ihan uuden koneen.

Isoin tekijä vuokraan on sillä, miten paljon koneen arvo alenee sopimuskauden aikana. Koneelle arvioidaan jäännösarvo leasingkauden loppuun. Yleensä koneiden jäännösarvo on 10 – 30 % koneen hankintahinnasta Koneiden käyttöiät ovat pitkiä ja yrityksellänne onkin mahdollisuus lunastaa kone sopimuksen päätyttyä.

Miten toimin, kun yritykselläni on tarve koneelle?

One Leasing Finland haluaa tehdä kalustohankinnan mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi, ja sitä se onkin. Itse prosessi on hyvinkin nopea ja mutkaton.

  1. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyyntö verkkosivuiltamme löytyvän botin tai yhteydenottolomakkeen kautta, ja kerro leasing-tarpeistasi tarkemmin.
  2. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua hankintojen tekemisessä ja sopivan leasing-kohteen valinnassa. Sopivan kohteen löydyttyä yhteyshenkilösi pyytää myyjäliikkeeltä tarjouksen siitä.
  3. Kartoitamme yhdessä tarpeitasi parhaiten vastaavan leasing-sopimuksen mallin, sopimuskauden pituuden sekä sopimukseen sisältyvät palvelut. Kartoituksen pohjalta saat tarjouslaskelman, jonka yhteyshenkilösi käy huolellisesti läpi kanssasi.
  4. Haemme kohteelle hyväksytyn luottopäätöksen ja sen saatuamme tilaamme rahoitettavan kohteen myyjäliikkeeltä. Lähtökohtaisesti leasingsopimuksen rahoitus ei tarvitse isompaa ensimmäistä erää.
  5. Rahoitettava kohde luovutetaan sinulle sovittuna ajankohtana myyjäliikkeestä. Leasing-sopimuksen allekirjoittaminen hoituu sähköisellä allekirjoituksella.

Sopimuskauden alettua maksat aikaisemmin sovitun mukaista kiinteää leasingvuokraa koko sopimuksen ajalta. Sopimuksen lähestyessä loppua, olemme asiakkaaseen yhteydessä ja sovimme jatkosta. Ajoneuvon voi halutessaan lunastaa yritykselle tai sitten se realisoidaan kolmannelle osapuolelle, eli sille etsitään ostaja. Käytämme verkostojamme ajoneuvojen realisointiin ja voimme kilpailuttaa puolestasi useamman myyjäliikkeen.

Älä sido yrityksen pääomia koneisiin – tee hankinnat leasingrahoituksella

Uusi tai uudehko konekalusto on lopulta usein edullisempi vaihtoehto, kuin useamman vuoden vanha. Käytettyjen koneiden huoltokustannukset saattavat yllättää ja usein myös takuu on mennyt umpeen. Uuden koneen huoltokuluihin on helpompaa varautua ja uusien koneiden takuut voivat olla parhaimmillaan voimassa koko leasingkauden ajan. Vanhassa kalustossa saattaa olla yllättävän paljon varoja kiinni. Leasingissa et sido yrityksen pääomaa kalustoon, vaan voit vapauttaa sen muuhun liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Leasingrahoitus on huoleton ja kokonaisedullisin vaihtoehto koneiden hankintaan. Teidän tehtäväksenne jää keskittyä yrityksenne ydinliiketoimintaan, me huolehdimme konekalustostanne.

Yritykselle oma nimetty yhteyshenkilö

Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen, ammattimaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Asiakkaanamme saat juuri teidän yrityksellenne nimetyn yhteyshenkilön ja tiedätte aina, keneen olla yhteydessä. Oma yhteyshenkilö tuntee yrityksenne asiat ja tämä tekee asiakkuuden hoidosta tehokasta ja sujuvaa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä, me olemme täällä teidän yritystänne varten.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!