W2M Industries Oy

W2M Industries Oy, yrittäjä Mats Väisänen

W2M Industries Oy myy yksinoikeudella korkealuokkaisia laserpuhdistus, -hitsaus, -merkkaus ja -leikkauslaitteita Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2017 ja laserlaitteiden myynnin 2019.

W2M Laserin asiakaskunta koostuu hyvin erilaisista toimijoista, jotka tarvitsevat laserpuhdistusta.

”Laser taipuu moneen. Laserpuhdistimia käytetään paljon autokorjaamoissa auton osien puhdistukseen. Teollisuuslaitoksissa niillä puhdistetaan esimerkiksi hitsaussaumoja. Myös voimaloissa ja uimahalleissa on tarvetta tehokkaille puhdistimille. Ja jopa taidemuseoon on myyty laserpuhdistin patsaiden puhdistukseen”, yrittäjä Mats Väisänen kertoo.

Puhdistimien teho perustuu valoon, ja kyseessä on hajuton, myrkytön ja meluton menetelmä. Laserpuhdistuksia on tehty Suomessa vasta muutaman viime vuoden ajan.

”Menetelmä on uusi Pohjoismaissa ja Euroopassa. Olemmekin Pohjoismaissa niitä harvoja laitetoimittajia, joiden puoleen asiakkaat voivat kääntyä.”

W2M Laser ja One Leasing Finland ovat tehneet yhteistyötä parin vuoden ajan. OLF hankkii W2M Laserin asiakkaille rahoituksen laserpuhdistimiin.

”Nämä ovat kymmenien tuhansien eurojen laitteita, joten aina ei asiakasyrityksellä ole varaa tai halua sitoa rahojaan laitteeseen. OLF-tiimi Tonin johdolla pitääkin huolen siitä, että leasingrahoitusta tarvitsevat sellaisen saavat. Ja täytyy sanoa, että ihailen OLFin ammattilaisten sinnikkyyttä. Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä, kun he pyrkivät varmistamaan rahoituksen”, Väisänen pohtii.

Väisänen uskookin, että OLFin menestyksen taustalla on oikea asenne.

”OLF on sopivan kokoinen ja joustava yritys. Sitä ei vaivaa isojen yritysten jäykkyys tai kaavoihin kangistuminen. OLFin tiimi on ihan oikeasti vain yhden puhelinsoiton päässä ja pyrkii auttamaan. ”

Yritysten yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

”Markkinanäkymät ovat lupaavia. Tähyämme muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan. On hienoa, että olemme saaneet OLFista näin ahkeran ja ammattimaisen kumppanin”, Mats Väisänen painottaa.

Katso video laserpuhdistimesta tositoimissa.