4Business Oy

4Business Oy, toimitusjohtaja Ville Honkanen

4Business Oy on moderniin toimistoteknologiaan ja toimitilahankkeiden suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat älykkäät esitystekniikka-, etäneuvottelu-, tilanvaraus- ja sensorointiratkaisut.

Yrityksen kilpailuvaltti on osaava tuotantotiimi, joka vastaa toimistotilojen teknisistä asennuksista. Tuotantotiimi kulkee kohteisiinsa erikoisvalmisteisilla pakettiautoilla, jotka uusittiin One Leasing Finlandin avustuksella.

”Oma tuotantotiimi on meidän yrityksemme supervoima. Tiimimme kulkee uusilla, tyylikkäästi teipatuilla autoilla yrityksen työasuihin pukeutuneina. Meille on tärkeää tarjota asiakkaalle alan paras palvelukokemus, joka rakentuu paitsi ensiluokkaisesta osaamisesta, myös brändi-ilmeen näkyvyydestä”, toimitusjohtaja Ville Honkanen toteaa.

4Business Oy:lle uusittiin kaikkiaan kuusi pakettiautoa, ja malliksi valikoitui Peugeot Boxer. Yrityksen autot liikkuvat kohteisiinsa pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta välillä työmatkat suuntautuvat myös Turkuun ja Tampereelle.

Uudet autot hankittiin leasingrahoituksella aiempien hyvien kokemuksien rohkaisemina.

”Leasing on helppo ja turvallinen ratkaisu. Asiakas tietää mitä palvelu maksaa ja mitä sillä rahalla saa. Yllätyksiä ja ylimääräisiä laskuja ei tule, eivätkä investoinnit rasita yrityksen tasetta. Leasing on meidän toimialallamme vallitseva käytäntö”, Ville Honkanen pohtii.

Uusien autojen hankinta eteni Honkasen mukaan ihailtavan nopeasti ja suoraviivaisesti.

”Hankinnasta jäi hyvä fiilis. Ilkka oli asiantunteva apu ja autot saatiin kuukaudessa. Se on kokemukseni mukaan todella nopeaa toimintaa!”