Wirmax Oy

Wirmax Oy

Wirmax Oy on modernin talotekniikan huippuosaaja, jonka palveluihin kuuluvat kiinteistöjen huolto sekä laaja-alaiset sähkö- ja LVI-työt.

Wirmax on tehnyt yhteistyötä One Leasing Finlandin kanssa noin kolmen vuoden ajan. Se on OLF-tiimin avustuksella liisannut 20 pakettiautoa kasvavan yrityksen tarpeisiin.

”Yhteistyö on sujunut hienosti! Arvostan sitä, että saan asiani hoitumaan yhdellä puhelinsoitolla. OLF-tiimistä huokuu yrittäjähenkisyys, ja juuri siksi he ymmärtävät ja palvelevat toisia yrittäjiä niin ammattimaisesti”, Tommi Isopahkala kertoo.

Tällä kertaa Wirmaxille hankittiin 11 uutta kustomoitua pakettiautoa. Hankinta tehtiin, tietenkin, leasingillä.

”Olemme suosineet leasingiä jo pitkään, sillä se sitoo vähemmän käyttöpääomaa eikä rasita tasetta. Leasingin ansiosta meidän toimintamme on tehokkaampaa ja joustavampaa, kun pääoman voi käyttää varsinaisen liiketoiminnan pyörittämiseen.”

Wirmaxin autot kuljettavat työntekijöitä ja työvälineitä kohteisiin pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylän seudulla. Tyypilliset asiakkaat ovat rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä.

”Tarvitsemme liikkumiseen meille sopivaa kalustoa, ja hankintoja tehdään vuosittain. Olemme Harrin kanssa rakentaneet kalustoa pitkän tähtäimen tavoitteisiin sopivaksi. On hienoa, kun voidaan yhdessä sparrailla.”

Isopahkala korostaakin luottamuksen merkitystä yhteistyössä.

”Minulle on tärkeää luottaa kumppaniin sekä yrityksenä että yksilöinä. OLF-tiimin kanssa luottamus toimii molemmilla tasoilla. Ja Harrin ammattitaito rahoituksen hankkimisessa on aivan omaa luokkaansa!”