Wiikinki Grilli

Wiikinki Grilli, toimitusjohtaja Minna Turtiainen

Leasing on monipuolinen rahoitusvaihtoehto ja taipuu moneen! Asiakasyrityksemme hankki kauttamme leasingilla myyntivaunun, joka räätälöitiin ja rakennettiin täysin heidän tarpeisiinsa sopivaksi grillivaunuksi. Wiikinki Grillin myyntivaunu on todella näyttävä upeine teippauksineen.

Myyntivaunu suunniteltiin ja rakennettiin Markkinointi Henry Lättin toimesta. One Leasing Finland aloitti myyntivaunu-yrittäjän kanssa yhteistyön pari kuukautta sitten ja nyt kumppanuus poiki ensimmäisen asiakastarinan. Myyntivaunut valmistaa erilaisia myynti-, pikaruoka- ja esittelyvaunuja tilauksesta asiakkailleen. Lue lisää myyntivaunut.fi.

”Myyntivaunut yrityksen omistaja Henry Lätti suositteli meille leasingia rahoitusvaihtoehdoksi ja se olikin lopulta meille järkevin vaihtoehto investointiamme varten. Koko prosessi eteni todella kivuttomasti ja sujuvasti myyjäliikkeen sekä One Leasing Finlandin avulla, eikä meille tullut tarvetta kilpailuttaa eri leasingyrityksiä keskenään. Voin suositella leasingia rahoitusvaihtoehtona One Leasing Finlandista lämpimästi muillekin”, kertoo Minna Turtiainen, Wiikinki Grillin toimitusjohtaja.

Minna toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan upean Wiikinki Grillin antimista.