Uudenmaan Lämpötekniikka Oy

Uudenmaan Lämpötekniikka Oy, Marko Hiltunen

Suuria kiinteistöjä suurella sydämellä

Uudenmaan Lämpötekniikka Oy on perustettu 1997, tehtävänään tarjota laadukkaita taloteknisiä palveluja taloyhtiöille ja liikekiinteistöihin. 20 vuotta myöhemmin Uudenmaan Lämpötekniikka tunnetaan asiakkaiden sanoin hyvästä laadusta ja helposta asioinnista. Uudenmaan Lämpötekniikka toteuttaa laadukkaita ja kokonaisvaltaisia saneerauspuolen taloteknisiä urakoita, korjausrakentamisesta jatkuvaan LVI-huoltoon.

Uudenmaan Lämpötekniikan Marko Hiltunen, miksi päädyitte One Leasing Finlandin kanssa yhteistyöhön?
Haluttiin kokeilla muuta osamaksun sijaan ja saimme suosituksen teistä. Olitte hiukan kalliimpi kuin kilpailija, mutta hyvästä palvelusta pitääkin maksaa. Aikaisemmin osamaksulla ostetut autot rasittivat vakavaraisen yrityksemme tasetta ja heikensivät näin yrityksemme luottoluokistusta. Kuusi kappaletta uusia Ford Transit customeita hankittiin rahoitusleasingillä ja ne menevät kirjanpidossa kuluiksi, eivätkä näin rasita tasetta.

Mitkä asiat sujuivat helposti?
Sopimusten teko oli erittäin helppoa, koska se tehtiin sähköisellä allekirjoituksella. Ei tarvinnut papereiden perässä juoksennella! Kiitos Eerikki.

Millaista lisäarvoa One Leasing Finland toi?
Minulle tärkeintä olivat palvelun pelaaminen ja luottamus – nämä seikat ovat myös meidän oman liiketoimintamme tärkeimmät tekijät.