Terveytesi Palvelut Oy

Terveytesi Palvelut Oy, osakas Tuija Räisänen

Terveytesi Palvelut Oy tarjoaa kunnille, kaupungeille ja yksityisille toimijoille yleislääkäri- ja psykiatrian ja geriatrian erikoislääkäripalveluita. Yrityksellä on Oulussa lääkäriasema, joka on erikoistunut psykiatrian alan palveluihin.

Terveytesi Palvelut Oy:n osakas, psykiatri Tuija Räisänen ajaa työnsä vuoksi jopa 30 000 kilometriä vuodessa. Ajoittain pitkilläkin työmatkoilla on tärkeää, että alla on uusi ja turvallinen auto. Vastikään hankittu Tesla Model X täyttää nämä vaatimukset sekä tärkeimmäksi kriteeriksi nousseen ekologisuuden.

”Päädyin täyssähköautoon ympäristösyistä ja pitkään asiaa suunniteltuani. Halusin siirtyä nykyaikaan ja kantaa vastuuni tulevaisuudesta”, Räisänen pohtii. Teslan hankinnassa leasing osoittautui oikeaksi rahoitusratkaisuksi.

”Emme halua sitoa yrityksen pääomaa autoihin, siksi leasing on meille sopivin rahoitusmuoto. Se myös mahdollistaa uudet, varmatoimiset ja huoltovapaat autot, joilla voi turvallisesti ajaa Pohjois-Suomen pitkiä etäisyyksiä.”

Täyssähköauton hankinta oli nopea ja helppo prosessi oikean ammattilaisen kanssa.

”OLFin Ilkka oli asiantunteva opas sähköautojen maailmaan. Ja kaikki sujui niin nopeasti! Auto ajettiin pihaani vain viikko sen jälkeen, kun olin tehnyt päätöksen mallista”, Räisänen kiittelee.

Räisäsen hankinta on ehtinyt herättää runsaasti huomiota ystävissä, kollegoissa ja kadunmiehissä. Hän uumoileekin, ettei sähköauto suinkaan jää tuttavapiirin ainoaksi.