Setja Oy

Rakennusalan tukkuliike Setja Oy, Tero Pakarinen

Rakennusalan tukkuliike Setja Oy:lle laitettiin alle uudet Mercedes Benz Vitot leasingillä.

Setjan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, joille he toimittavat pääkaupunkiseudulla rakennusalan tuotteita suoraan työmaille. Setja tarvitsi uutta kalustoa, koska vanhan kaluston huoltokulut alkoivat nousta suuriksi.

Setja Oy:n myynntipäällikkö ja yhtiön osakas Tero Pakarinen kertoo, kuinka asiat etenivät ja miksi juuri One Leasing Finland valikoitui leasing-kumppaniksi.

”Leasing oli kirjanpidollisesti järkevä vaihtoehto ja sen lisäksi on helppo budjetoida ajoneuvoihin kohdistuvat kulut. Uuden kaluston avulla varmistamme myös sen, että oma ulkoinen palvelumme toimii varmasti, eikä murheita kaluston toimivuudesta ole. Vertailimme myös muita leasing-yhtiöitä, mutta Eerikin hyvällä konsultaatiolla ja nopealla autojen löytymisellä meidän oli helppo valita kumppaniksemme One Leasing Finland Oy.

Pitää myös sanoa, että leasing-prosessi oli niin sujuvaa ja vaivatonta, ettei siitä sen kummempaa jäänyt mieleen. Suosittelen leasingia myös kaikille asiakkailleni, joilla on mitä tahansa investointitarpeita autojen, koneiden tai laitteiden osalta. One Leasing Finlandin Oy:n mukaan mitä vain voi rahoittaa leasingilla, kunhan kohteella on sarjanumero ja sille on mahdollista antaa vakuusarvo”.