Setja Oy, yrittäjä Tero Pakarinen

Rakennusalan tukkuliike Setja Oy toimittaa asiakkailleen lähes kaikkea, mitä rakennustyömaalla tarvitaan. Sen asiakkaiden eli rakennusliikkeiden toiveet pyritään toteuttamaan pilkulleen, vaikka tilaukset voivat joskus olla erikoisia.

”Nyt myydyimpiä tuotteita ovat vanerit, eristeet ja puutavarat, mutta tässä on paljon vaihtelua. Perinteisten rakennustarvikkeiden lisäksi olemme toimittaneet rakennustyömaille myös esimerkiksi mansikkakakkua ja verhot. Mikään toive ei ole liian suuri tai pieni – vaikka verhojen valinta olikin vähän vieraampaa hommaa”, yrittäjä Tero Pakarinen naurahtaa.

Setja Oy palvelee rakennusliikkeitä nopean toimituksen ja laajan varastovalikoiman avulla. Yritys haluaa kasvaa ja kehittää toimintaansa, jotta se selviytyisi rakennusalan haasteista.

”Rakennusalalla eletään nyt vaikeita aikoja. Siitä huolimatta tähtäämme kasvuun ja hankimme uutta kalustoa. Teemme hankinnat leasingrahoituksella, sillä sen ansiosta pääsemme edullisesti kiinni uusiin ja luotettaviin autoihin.”

Vain hyviä kokemuksia leasingistä

Setjalla on ollut leasingrahoitus käytössään jo aiemmin, ja kun kaluston vuokrakausi tuli täyteen, oli itsestään selvää tehdä uusi hankinta samalla rahoitusmuodolla.

”Asiaa ei tarvinnut pohtia, sillä huoltoleasing on ollut meille niin positiivinen kokemus. Aiemmin, kun omistimme autot itse, korjauskustannuksiin saattoi pahimmillaan upota tonni kuussa.”

Nyt yritykselle hankittiin Ford Transit, johon mahtuu kerralla isompikin erä rakennustarvikkeita. Auton hankinta oli nopea ja vaivaton prosessi.

”Se vaati vain soiton OLFin Eerikille. Hänen kauttaan saimme tutun automyyjän ehdotukset ja tilauksen sisään. Kaikki mukana olleet ammattilaiset tunsivat meidät ja tarpeemme ja hoitivat hankinnan saumattomasti”, Pakarinen kiittelee.

Uusi hankinta on jo testattu ja erinomaiseksi havaittu, ja Tero Pakarinen suhtautuu uuteen leasingkauteen luottavaisesti.

”OLFin asiakaspalvelu on huippuluokkaa, ja soittamalla saa aina vastauksen. Toiveeni onkin, että yhteistyö jatkuu samaan malliin. Kun homma toimii, sitä ei kannata muutella.”