SaneerAri Oy

SaneerAri Oy, toimitusjohtaja Ari Suomalainen

SaneerAri on vuonna 2010 toimintansa aloittanut yhtiö, joka tarjoaa rakennusalan palveluita aina uudisrakentamisesta saneeraus- ja remonttitöihin. Yritys toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Yrityksen viime vuodet ovat olleet kasvun aikaa, ja sama suuntaus on jatkunut vuonna 2021. Ei siis ihme, että tarvetta on myös uusille kalustohankinnoille.

”Tällä kertaa hankimme rahoitusleasingilla kaksi Mercedes-Benz Vito -pakettiautoa. Kuljetamme niillä tarvikkeita ja miehiä kohteisiin”, toimitusjohtaja Ari Suomalainen kuvailee.

Yritys päätyi valinnassaan rahoitusleasingiin sen ennakoitavuuden ja edullisuuden vuoksi.

”Omaa rahaa ei tarvinnut sijoittaa lainkaan, se madalsi kynnystä hankintaan. Ja toinen tärkeä seikka oli se, että tiedän tarkalleen, kuinka paljon rahaa tämä minulta vaatii seuraavan kolmen vuoden aikana. Ennakoitavuus oli keskeinen kriteeri, sillä en halua ikäviä yllätyksiä ja lisälaskuja.”

Ari Suomalainen teki nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä OLF-tiimin kanssa ja kiittelee autojen hankintaa hyvin ja nopeasti sujuneeksi prosessiksi.

”Eerikki hoiti puolestani kaiken. Hän oli yhteydessä autoliikkeeseen ja piti minut ajan tasalla. Minun ei tarvinnut kuin laittaa nimeni sopimuspaperiin.”

Paras hetki koitti, kun autot luovutettiin yrityksen käyttöön.

”Olen ajanut leasingautoilla ennenkin, mutta nyt pääsin kokemaan jotakin uutta. Autot nimittäin luovutettiin juuri silloin kun oli sovittukin, myöhästymisiä ei tullut”, Suomalainen kehuu.