MikaRent Oy

MikaRent Oy, toimitusjohtaja Miika-Matti Silván

MikaRent Oy on konevuokraukseen, työmaapalveluihin, huolto- ja kuljetuspalveluihin sekä pienkonemyyntiin erikoistunut yritys. Se toimii Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Kun MikaRent Oy:n toimitusjohtaja Miika-Matti Silván päätti hankkia kaksi uutta kaivinkonetta, hän tiesi haluavansa ne leasing-rahoituksella.

”Leasingin valinta oli itsestäänselvyys, koska halusin minimoida yrityksen kassaan kohdistuvaa rasitusta. Pidin myös tärkeänä sitä, että ennakoitavissa oleva vuokran määrä helpottaa investoinnin tuoton arviointia ja kassanhallintaa.”

Uudet Yanmar-kaivinkoneet tarvittiin kasvu-uralla olevan yrityksen kalustoon. One Leasing Finland valikoitui leasing-kumppaniksi luotettavan maineensa ansiosta.

”Olemme kuulleet hyvää yrityksestä ja tunnemme sen taustalla olevat henkilöt. Käytimme näitä hankintoja pilottina heidän kanssaan”, Silván toteaa.

Pilotti onnistui hyvin, sillä prosessi oli nopea ja vaivaton.

”Lisäksi arvostan sitä, että One Leasing Finland pitää asiakkaisiin yhteyttä ja pyrkii olemaan ajan tasalla asiakkaan rahoitustarpeista”, Silván summaa.