Kotipizza Oyj

Kotipizza Oyj

Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on noin 290 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzoja johtavat itsenäiset franchisingyrittäjät, joita on ketjussa lähes 300. Kotipizzan yhteinen missio on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Kaupallinen johtaja Markus Kaatranen kertoo yhteistyöstä One Leasing Finlandin kanssa:

Millainen on Kotipizza Oyj:n rooli leasing- investoinneissa?
Franchisingantajana etsimme Kotipizza-ketjun franchisingyrittäjille luotettavia yhteistyökumppaneita. Meillä on vastuu valita ja suositella heille sellaisia kumppaneita, jotka toimivat vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, jotta yhteistyö tukee aidosti yrittäjiemme bisnestä.

Miksi valitsitte yhteistyökumppaniksenne One Leasing Finlandin?
Kuten suomalaiset kuluttajat, myös kotipizzalaiset arvostavat paikallisia kumppaneita, jotka ovat meitä lähellä. Kumppanin täytyy täyttää korkea palvelulupauksemme yrittäjiä kohtaan. Osana sitä kumppanin pitää ymmärtää ja olla kiinnostunut yrittäjien päivittäisistä haasteista ja tarpeista sekä yleisemmin ravintolatoimialan tunnuspiirteistä. Luonnollisesti ammattimaisuus, yhteiset vastuulliset arvot ja rahoitusalan laaja osaaminen eri investointikohteissa olivat tärkeitä valintakriteerejä.  

Miten olette kokeneet yhteistyön One Leasing Finlandin kanssa?
Yhteistyö on toiminut hienosti. Olemme arvostaneet One Leasing Finlandin henkilökohtaista ja käytännönläheistä palvelua. Työ on sujunut ketterästi ja mutkattomasti, mikä on tärkeää alati muuttuvassa ja nopeatempoisessa liiketoiminnassamme.

Suosittelisitteko muillekin franchisingyrittäjille One leasing Finlandin palveluja?
Kyllä – erityisesti kaikille, jotka arvostavat henkilökohtaista – ja hyvää palvelua.