Folkhälsan Utbildning AB

Folkhälsan Utbildning AB

Folkhälsan Utbildning AB ylläpitää muun muassa Solvallan urheiluopistoa Espoon Nuuksiossa, jonne he etsivät nopealla toimituksella isoa autoa. One Leasing Finlandin Eerikki löysi kontaktiensa kautta Autoverkkokaupasta 1 + 8- paikkaisen Citroen Spacetourerin asiakkaan tarpeisiin.

Solvallan urheiluopiston rehtori Stefan Backman, miksi valitsit juuri One Leasing Finlandin?
Olin tiedustellut autoa muilta toimijoilta, mutta kenelläkään ei ollut toimittaa autoa juuri meidän tarpeisiimme. Tarvitsimme auton, jossa on paikat yhdeksälle henkilölle, autoa voi kuljettaa B-kortilla ja, että siihen mahtuvat vielä erilaisiin tapahtumiin roudattavat tavarat.

Mikä teki palvelustamme erityisen hyvää?
Olin erittäin positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen One Leasing Finlandin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun. Löysimme Eerikin kontaktien avulla juuri meille sopivan auton nopealla aikataululla.

Kenelle suosittelisit One Leasing Finlandin palveluita?
Nopeaa palvelua tarvitseville, niille, joilla on erikoistoiveita. Esimerkikisi erilaiset oppilaitokset, jotka kuljettavat oppilaita ja tavaroita erilaisiin tapahtumiin niin kuin mekin teemme.

Pystyimmekö tuottamaan jotain lisäarvoa palvelussamme?
Kyllä. Hyvin yksinkertainen ja vaivaton tapa. Lisäarvoa toi nimenomaan leasing rahoitusmuotona sekä nopea palvelu, joka ei vie ’kortilla olevaa’ omaa aikaa, olivat isot plussat. Kaikki hoitui muutamalla puhelinsoitolla Eerikin kanssa, joka kertoi, mikä on järkevä ja kustannustehokkain tapa meille.