Espoon Golfseura ry

Kentänhoitokoneet Espoon Golfseuralle

Espoon Golfseuralle (EGS) luovutettiin aurinkoisessa säässä TORO-kentänhoitokone. Tämä oli viimeisin kolmen koneen kokonaistoimituksesta tälle keväälle.

Toimitus sisälsi Groundsmaster 4500 D karheikkoleikkurin, MultiPro 5800 ruiskuajoneuvon ja viimeisimpänä Greensmaster TriFlex 3420 Hybrid viheriöleikkurin. Koko prosessi saatettiin maaliin yhteistyössä Oy Hako Ground & Gaarden Ab:n kanssa.

Hako myy ja huoltaa eri käyttötarkoituksiin käytettäviä koneita ja laitteita. Yritykseltä löytyvät koneet ja laitteet pihojen ja puutarhojen, puistojen ja kiinteistöjen, golf- ja urheilukenttien ylläpitoon ja siivoukseen. Tuotteisiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa hako.fi.

Espoon Golfseuran kenttä sijaitsee Gumbölejoen laaksossa Kauklahden Mynttilässä. Seura on perustettu 1977 ja se aloitti toimintansa Suomen toisena 18-reikäisenä kenttänä vuonna 1982. Seurasta ja sen tarjonnasta voi lukea lisää EGS:n kotisivuilta espoongolfseura.fi.

Espoon Golfseura tunnetaan yhteisönä, joka on kasvattanut perustamisestaan lähtien huippugolfareita, mutta tarjoaa palveluita ja upean kentän kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.