Eeron Talonmiespalvelu Oy

Eeron Talonmiespalvelu Oy, huoltopäällikkö Risto Ein

Eeron Talonmiespalvelu Oy on perheyritys, joka tuottaa monipuolisia kiinteistöjen ylläpitopalveluja Helsingissä. Yritys vastaa noin 50 kiinteistön huollosta Helsingin kantakaupungin alueella.

Yritykselle hankittiin vastikään tuliterä imulakaisukone, jolla pihojen puhdistus niin lehdistä, sorasta kuin roskistakin onnistuu helposti.

”Halusimme vanhemman laitteen rinnalle uuden imulakaisukoneen, joka täyttää alan standardit. Uusi kone on hiljaisempi, siinä on paremmat imutehot ja se nostattaa vähemmän pölyä”, Risto Ein summaa.

Hankinnassa tehtiin uusi aluevaltaus, kun Ein päätyi ostamisen sijaan rahoitusleasingiin.

”Me olemme aikaisemmin aina ostaneet laitteet itse, mutta kuulin, että rahoitusleasing on kirjanpidollisesti fiksumpi tapa. Tärkeää oli myös mahdollisuus lunastaa laite itselle leasingkauden päätyttyä.”

Ein kiittelee jouhevasti sujunutta hankintaprosessia ja etenkin Eerikin palveluasennetta.

”Ensimmäistä kertaa minua tultiin tapaamaan paikanpäälle. Yleensä on vain lähetetty paperit ja pyydetty nimi alle. Tästä jäi hyvä fiilis, kun ei ollut liukuhihnatoimintaa”,  Ein pohtii.

Uusi kone on jo osoittautunut yrityksen huoltomiesten suosikiksi ja se uurastaa päivittäin Vallilan, Kallion, Hakaniemen, Alppilan ja Kruunuhaan alueilla.