Camping Lappeenranta, toimitusjohtaja Jussi Hellman

Leirintäaluetta Lappeenrannassa pyörittävä Jussi Hellman johtaa monitaitoisten ammattilaisen tiimiä, joka on viime aikoina keskittynyt erityisesti yhteen työhön: perinneherkkujen valmistamiseen. Lappeenrannan nimikkoherkut eli vety ja atomi tekevät nyt kauppansa niin leirintäalueella kuin tapahtumissakin.

”Jokin siinä lihapiirakan, kinkun ja kananmunan yhdistelmässä iskee suomalaiseen makuhermoon. Paikalliset ovat täällä kulinaristeja ja vahtivat tarkasti, että lihapiirakka valmistetaan ja lämmitetään oikeaoppisesti. Mutta kyllä vety ja atomi tunnetaan kautta Suomen”, Hellman pohtii.

Hellman hankki yhdessä yhtiökumppaninsa kanssa leirintäalueelle grilliauton, josta asiakkaille voidaan myydä uunituoreita grilliherkkuja.

”Tämä on 6,5 metriä pitkä ja täysin varusteltu grilliauto, jossa pystyy tekemään paitsi vedyt ja atomit, niin myös pitsat, hampurilaiset ja ranskalaiset.”

Grilliauto on saanut nimekseen Mummun grilli. Mummu on liikkuvaista sorttia ja matkaa kesäisin useisiin tapahtumiin.

”Olemme kiertäneet tapahtumia Puumalasta Kotkaan ja Raumalta Imatralle. Ehkä eksoottisin oli keskellä metsää järjestetty yksityistilaisuus. Siellä puiden siimeksessä tarjoilimme 120 höyryävää vetyä.”

Nopea ja helppo hankinta

Mummun grilli hankittiin monipuolistamaan leirintäalueen palveluja, ja grilliauton hankinta sujui nopeasti OLF-tiimin avustuksella.

Miikan kanssa homma toimi, sillä hänestä paistoi halu saada asiat järjestymään. Tuli turvallinen olo, kun oli ammattilainen vieressä tukemassa ratkaisuja”, Hellman kuvailee.

Jussi Hellmanille oli alusta saakka selvää, että hankinta tehdään leasingrahoituksella. Päätöstä ei ole tarvinnut katua.

”Kaikki tiivistyy yhteen sanaan: helppous. Hankinta oli helppoa ja niin on myös sen maksaminen. Joka kuukausi tarvitsee ainoastaan muistaa klikata lasku maksetuksi. Omaa aikaa ei tarvitse uhrata yhtään enempää.”

Helppous on viehättänyt Hellmania niin, että myös tulevia hankintoja tehdään leasingrahoituksella. Uudet hankinnat tulevat tarpeeseen, sillä leirintäaluetta ja sen palveluja kehitetään järjestelmällisesti.

”Aina pitää kehittyä ja uudistua. Mutta kaksi asiaa pysyy; vety ja atomi.”