Atoy Power Oy

Atoy Power Oy, varatoimitusjohtaja Timo Knuutila

Atoy-konserniin kuuluva Atoy Power vastaa Atoy Autohuollon toiminnasta kaikkiaan 18 toimipisteessä ympäri Suomen. Yrityksestä on 12 toimintavuotensa aikana kasvanut merkittävä autohuollon ja auton korjausten palveluntarjoaja.

Myös vuosi 2022 on ollut yritykselle kasvun vuosi.

”Koronakausi sai suomalaiset matkustamaan kotimaassa, ja sen myötä myös autoilla on ollut enemmän huolto- ja korjaustarpeita. Olemme avanneet viime vuosina keskimäärin yhden uuden korjaamon joka vuosi. Nyt palvelujamme saa Oulusta Kirkkonummelle”, varatoimitusjohtaja Timo Knuutila kuvailee.

Voimakasta kasvuaan Atoy Power on rakentanut suunnitelmallisesti ja järkevästi. Monia hankintojaan se on rahoittanut leasingillä, kuten One Leasing Finlandin kautta hankitut 40 henkilöautoa ja kuusi pakettiautoa.

”Kun hankimme huollon sijaisautoja, emme halua sijoittaa niihin omaa rahaa, vaan turvaudumme rahoitusleasingiin. Tämä ratkaisu vapauttaa pääomaa yrityksen kasvun ja kehityksen varmistamiseen”, Knuutila kuvailee.

Leasingrahoitus mahdollistaa myös yritystoiminnan ytimessä olevan asiakaslupauksen pitämisen.

”Me lupaamme asiakkaillemme, että he saavat huollon ajaksi ilmaisen sijaisauton. Jotta pystymme pitämään lupauksemme, tarvitsemme paljon sijaisautoja, etenkin toiminnan kasvaessa. Leasingin avulla voimme hankkia sijaisautoja juuri niin paljon kuin tarvitsemme.”

Asiakaslähtöisyys edellä

Atoy Autohuolto korostaa toiminnassaan asiakaslähtöisyyttä ja pitää asiakastyytyväisyydestä huolta monin tavoin. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa paitsi maksutonta sijaisautoa myös huollon varaamisen helppoutta sekä asiakaspalautteen keräämistä ja seuraamista.

Koska yritys on itse laadukkaan asiakaspalvelun ammattilainen, se vaatii samaa myös kumppaneiltaan.

”Me pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea, ja asiakkaina toivomme samaa. Harri ja OLF-tiimi on vastannut hienosti tähän huutoon. He ovat opetelleet ymmärtämään meidän bisnestarpeitamme ja tehneet meidän elämämme helpoksi. Arvostamme suuresti sitä, että he osaavat hommansa ja voimme itse keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen”, Timo Knuutila toteaa.

Yhteistyötä on vahvistanut se, että OLF-tiimi on tarjonnut poikkeuksellisen laajoja ja joustavia palveluja.

”One Leasing Finland on enemmän kuin perinteinen leasingkumppani. Se on huolehtinut rahoituksen hankkimisesta ja kilpailutusten hoitamisesta sekä taklannut autojen toimitusaikojen venymisestä aiheutuneita haasteita.”

Timo Knuutila näkee Atoy Autohuollon lähitulevaisuuden positiivisena ja kasvuhakuisena. Toiminnan laajentumisen hän haluaa varmistaa yhteistyöllä samanhenkisten kumppanien kanssa. ”Meitä yhdistää One Leasing Finlandin kanssa sekä kasvuhakuisuus että samanlaiset arvot. Näiden ansiosta olemme löytäneet yhteisen sävelen ja vahvan keskinäisen luottamuksen. Uskon yhteistyömme jatkuvan ja laajentuvan uusille alueille.”