Antun Putki Oy

Antun Putki Oy, toimitusjohtaja Antti Viertola

Antun Putki on kaasuasennuksiin erikoistunut yritys Kurikassa, Etelä-Pohjanmaalla. Kaasuputkistojen ja -verkostojen rakentamisen ja huollon ohella se tekee myös LVI-asennuksia. Lisäksi se vastaa kaukolämpölaitteiden asennuksista ja huollosta Kurikan Kaukolämmön yhteistyökumppanina.

”Toimimme koko Suomessa, ja asiakkaitamme löytyy Taivalkoskelta Helsinkiin ja Lappeenrannasta länsirannikolle. Matkapäiviä asentajillemme tulee helposti 100–200 vuodessa, ja alleen he tarvitsevat luotettavia menopelejä. Siksi hankimme kolme uutta pakettiautoa”, toimitusjohtaja Antti Viertola kertoo.

Viertola päätyi hankinnassaan kolmeen Peugeot Boxer -pakettiautoon, jotka löytyivät Automyynti Saarakkalasta eli oman kylän autokaupasta.

”Paikallinen hankinta oli minulle kynnyskysymys. Halusin kurikkalaisena yrityksenä hankkia autot toisesta kurikkalaisesta yrityksestä, ja One Leasing Finlandin avustuksella se onnistui. Olen kotiseuturakas ja arvostan eteläpohjalaista suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä”, Viertola kuvailee.

Pakettiautot hankittiin leasingrahoituksella yrittäjän toiveen mukaisesti.

”Haluan nykyaikaistaa Antun Putken toimintaa siirtymällä investoimisesta autojen liisaamiseen. Tämä on kokeilu, josta toivottavasti tulee pysyvä ratkaisu. Keskityn jatkossa mieluummin omaan osaamiseen, enkä yritä pyörittää kalustofirmaa ohessa. Oma ajatusmalli onkin muuttumassa ja ymmärrän, että autot ovat vain työkaluja siinä missä porakonekin.”

Leasing tarjoaa yritykselle myös joustonvaraa, mitä nopeatempoisessa ympäristössä luoviva Viertola osaa arvostaa.

”Meidän alallamme urakat saattavat tulla nopealla tahdilla. On hyvä, että meillä on nyt kumppani, jonka kautta uusia autoja saadaan tarvittaessa pikaisestikin.”

Viertola on tyytyväinen yhteistyöhön One Leasing Finlandin kanssa.

”Sujuva asiakaspalvelu on meille tärkeää. Loputon puhelinralli ja vaihteisiin soittelu ei sovi meille. Siksi onkin hienoa, että olen saanut Eerikiltä nopeasti vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Arvostan ripeää asiakaspalvelua, jolla on kasvot.”