All Rounders Group Oy

All Rounders Group Oy, kuljetusjohtaja Jarno Sarkki

Yrityskentän monitoimija All-Rounders Group Oy hoitaa yritysten erikois- ja ylläpitosiivoukset, linja-autojen vuorokausihuollot sekä pakettien jakelut ja pikakuljetukset. Yritystoiminta on laajentunut myös uudelle osa-alueelle, jätehuoltoon. Sen pyörittämiseen All-Rounders hankki jäteauton One Leasing Finlandin avustuksella.

”Vertailimme useaa eri merkkiä ja mallia. Päädyimme lopulta Volvon FE-malliin, johon tuli lisäksi jätepakkaaja. Hankintaprosessi oli helppo ja nopea. Auto olikin meillä valmiina jo hyvissä ajoin ennen urakan alkamista”, kuljetusjohtaja Jarno Sarkki kertoo.

All-Roundersin kalusto koostuu 64 pakettiautosta ja neljästä jäteautosta. Yritys on aiemmin suosinut hankinnoissaan huoltoleasingiä, mutta nyt se valitsi rahoitusleasingin.

”Päätettiin kokeilla uutta. Taustalla oli ajatus siitä, että leasingkauden jälkeen meille jäisi jotakin konkreettista itselle.” Hankinta tehtiin tiiviissä yhteistyössä OLFin Eerikin kanssa.

”Valitsimme OLFin kumppaniksi, koska heillä oli kilpailukykyiset hinnat. Arvostan myös sitä, että sain Eerikin kiinni milloin vain ja oli helppo kysyä asioista, joista ei ollut tarkkaa tietoa ja näin ollen mikään ei jäänyt epäselväksi”, Sarkki pohtii.

All-Roundersin suunnitelmissa on kaluston laajentaminen, sillä se tähtää kasvavaan rooliin jätehuollossa.

”Toiveissa on tehdä tulevaisuudessa lisää yhteistyötä OLFin kanssa, jos voitamme lisää kilpailutuksia. On tärkeää tietää, että saamme tarvittaessa nopeastikin lisää kalustoa”, Sarkki toteaa.