Aimo Park Finland Oy

Aimo Park Finland Oy, operatiivinen johtaja Mika Engberg

Aimo Park Finland Oy on vastuullisen liikkumisen palveluja tarjoava monialayhtiö. Parhaiten yhtiö tunnetaan täyden palvelun pysäköintilaitoksistaan, jotka sijaitsevat suurimpien kaupunkien keskustoissa, sekä Taskuparkki mobiilisovelluksesta, jonka ympärille yhtiön palvelut rakennetaan.

”Meidän missionamme on luoda kestävämpää liikennettä entistä älykkäämpiin kaupunkeihin ja taajamiin. Meidän toimialallamme kehitys on nopeaa ja haluamme olla etulinjassa tarjoamassa asiakkaillemme uusia vastuullisia sekä älykkäitä palveluita ja ratkaisuja”, toteaa operatiivinen johtaja Mika Engberg.

Aimo Park on tehnyt yhteistyötä One Leasing Finlandin kanssa jo noin kolmen vuoden ajan. Yhteistyö on kattanut mm. työsuhdeautojen ja tuotantoautojen huoltoleasingsopimukset sekä sähköautojen latauspisteiden leasingsopimukset.

Merkittävin hanke on kuitenkin yhteistyössä kehitetty yhteiskäyttöautojen palvelu, jossa fleet muodostuu ainoastaan sähköautoista.

”Yhä useampi asiakas haluaa ympäristövastuullisia palveluja, siksi he ovat kiinnostuneet sähköautojen yhteiskäytöstä. Palvelu soveltuu yhtä lailla työpaikoille, taloyhtiöihin kuin vaikka kauppakeskuksiin. Me uskomme autojen yhteiskäytön yleistymiseen ja näemme suosion kasvun myös tilauskirjoistamme”, Engberg kuvailee.

Kahden yhtiön yhteistyö on sujunut Engbergin mukaan hyvin, ja siitä on kiittäminen yhteistä arvopohjaa.

”Kummallekin yritykselle on tärkeää toimia vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti. Kiritämme toisiamme ja kehitämme yhdessä toimintaamme ja tuotteitamme.”

Toinen tärkeä elementti yhteistyössä on molemminpuolinen luottamus.

”Ilman sitä emme voisi toimia näin tiiviisti yhdessä. Arvostan syvästi OLF-tiimin tapaa toimia sekä yhteistyökumppanien että asiakkaiden kanssa. OLFilaiset tekevät sen minkä lupaavat ja ovat aina tavoitettavissa. Nämä ovat isoja asioita yritysten arjessa.”

Aimo Parkin liiketoiminnassa ja sen tulevaisuudessa korostuu ennen kaikkea pyrkimys jatkuvaan kehittymiseen.

”Haluamme jatkossakin olla alan edelläkävijä ja luoda uusia palveluja muuttuvan yhteiskunnan tarpeisiin. Jotta pystymme tähän, tarvitsemme luotettavia yhteistyökumppaneita. OLF on osoittanut, että se kykenee ketterästi tarttumaan toimeen ja luomaan uutta. Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä parempia ja vastuullisempia palveluja, jotka vähentävät autoilusta ympäristölle koituvaa haittaa”, Engberg visioi.