OMT-Tank Oy

OMT-Tank Oy, yrittäjä Matti Törmänen

Kokenut kuljetusalan yrittäjä Matti Törmänen Ruskosta päätti hankkia OMT-Tank Oy yritykselleen uuden imusäiliökontin. Hän tiesi oitis, kenen puoleen kääntyä.

”Pirautin One Leasing Finlandin Tomille, että nyt olisi tällainen tarve. Me ollaan Tomin kanssa tehty kauppoja ennenkin, joten luotin, että hän hoitaa hankinnan meitä miellyttävällä tavalla”, Törmänen kertoo. Ja hoituihan se. Matti Törmänen sai Tomin kautta rahoituspäätöksen vuorokaudessa ja saattoi tehdä tilauksen konttialustaisesta imusäiliöstä. Sen valmisti perinteikäs lietolainen yritys KAR-Lehtonen Oy.

Kauppa hoitui siis alusta loppuun varsinaissuomalaisin voimin! Rahoitusmuodoksi Törmänen valitsi viiden vuoden mittaisen leasing-sopimuksen, joka sopii yritykselle paremmin kuin hyvin.
”Olen tykännyt tästä mallista, koska se on niin helppo. Voin suositella samaa kaikille muillekin, joita vaivattomuus ja nopea asiakaspalvelu kiinnostavat.”

Viimeisen silauksen 20 000 litran vetoinen kaunotar sai mainosteippauksilla. Nyt säiliö on valmis tositoimiin eli puhdistamaan teollisuuden jätteitä alipaineistetun imun avulla.