Laatulattiat Uusimaa Oy

Laatulattiat Uusimaa Oy, yrittäjä Sami Järvensivu

Laatulattiat Uusimaa Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut lattiaurakoiden lisäksi sisustusurakointiin, piharakentamiseen sekä tuotemyyntiin. Yritys toimii koko Suomen alueella.

Laatulattiat Uusimaa Oy on kasvanut ja laajentanut toimintaansa tuntuvasti viime vuosien aikana. Kasvuvauhti on ollut niin kovaa, että yrittäjillä itselläänkin on ollut perässä pysyttelemistä.

”Vuonna 2015 meidän liikevaihtomme oli 500 000 euroa, ja tälle vuodelle arvio on 16,5 miljoonaa euroa. Kasvu on tehty palkkaamalla lisää työntekijöitä. Työllistämme nyt suoraan noin 80 ja alihankinnan kautta noin 50 työntekijää”, yrittäjä Sami Järvensivu kuvailee.

Kasvava yritys tarvitsee asiaankuuluvat työvälineet, ja niitä Sami Järvensivu on päättänyt hankkia leasingrahoituksella.

”Hankimme aiemmin kaikki autot ostamalla, mutta parin viime vuoden aikana olemme vaihtaneet autot leasingrahoitettuihin. Olen niin tyytyväinen liisaamiseen, etten enää ikinä tule ostamaan autoa edes itselleni!”

Nyt yritykselle liisattiin kuorma-auto sekä parikymmentä pakettiautoa. Järvensivu näkee rahoitusmallissa vain hyviä puolia.

”En halua, että yrityksen raha on kiinni vanhenevassa autokannassa. Liisauksen ansiosta autot eivät rasita tasetta. Ja olen ilokseni huomannut, että liisaaminen on paitsi huoletonta, myös taloudellisesti edullisempaa kuin ostaminen.”

Sami Järvensivu kertoo arvostavansa myös sitä, että hankintaprosessit ovat muuttunut vaivattomiksi.

”Hienoa, ettei tarvitse enää kuluttaa aikaa autokaupoissa! Nyt olen saattanut aamulla kertoa toiveistani, ja jo iltapäivällä One Leasing Finlandin tiimi Ilkan johdolla on tuonut minulle tarjouksen. Tämän sujuvammin ei asioita enää voi hoitaa!”

Laatulattiat Uusimaa Oy:n kasvuvauhti näyttää jatkuvan myös tulevina vuosina. Sami Järvensivu tietää sen merkitsevän lisää kalustohankintoja.

”Ilman muuta tarvitsemme lisää autoja työ- ja henkilöstömäärän kasvaessa. Sen lisäksi olen alkanut varovaisesti pohtia sitäkin, pitäisikö myös työkoneiden rahoitusmallia muuttaa. Ne ovat kalliita ja niitä tarvitaan lisää. Liisaaminen on ehdottomasti harkinnan arvoinen asia!”