Euran Kunta

Euran kunta, työllisyysyksikön esimies Rami Heino

Euran kunta hankki toukokuussa 2019 Autotalo Pelttarin kautta leasingratkaisulla Dacia Loganin, jota vastaanottamassa oli Rami Heino Euran kunnasta.

Kuntahankinnoissa hankinnat tehdään perinteisesti kilpailutuksella, ja yleensä hankinnan määräävä tekijä on hinta. Palvelut kuitenkin eroavat toisistaan ja tässä tapauksessa erityisesti autonluovutuksessa koettu henkilökohtainen palvelu One Leasing Finlandin suunnalta teki vaikutuksen.   

Tässä hankinnassa erityistä oli, että auton luovutus oli miellyttävä tilaisuus. Olimme erittäin ilahtuneita, että One Leasing Finlandin Tomi saapui paikalle luovuttamaan autoa”, kertoo Rami  Heino, Euran kunnan työllisyysyksikön esimies, jonka yksikön käyttöön auto ensisijaisesti menee.
Nyt meillä on henkilö, jonka olemme tavanneet ja joka hoitaa autoasiamme jatkossakin”, sanoo Rami.

Automerkki ei sinällään ole käyttäjille uusi, koska Euran kunnalla on käytössään jo ennestään Dacioita. ”Olemme erittäin tyytyväisiä uusimpaan hankintaamme, joka sopii käyttöömme hienosti”, kertoo Heino.  

Maakuntakäynnit autojen luovutuksien yhteydessä eivät ole One Leasing Finlandissa mitenkään harvinaisia.

Haluan ja pyrin aina olemaan paikalla, kun asiakas saa ensikontaktin uuteen hankintaansa”,  Tomi Lehtinen kertoo. ”Minulle on erittäin tärkeää, että asiakas saa suoran henkilösidonnaisen kontaktin yritykseemme ja kasvot palvelullemme.