Eerola-Yhtiöt Oy

Eerola-Yhtiöt Oy, hallituksen puheenjohtaja Pasi Eerola

Eerola-Yhtiöt ovat hankkineet One Leasing Finlandin kautta käyttöönsä paineautoja, imuautoja sekä puhdasvesitankkeja, eli rahoitettavia kohteita yli toistakymmentä kappaletta.

Kiitos Pasi hienosti alkaneesta yhteistyöstämme. Kertoisitko, miksi valitsitte One Leasing Finlandin yhteistyökumppaniksenne? 
Juu, tässä kaikessa on ollut myös yhteensattumia joukossa. Tapasimme jo aiemmin työelämässä, ja siitä ajatukset lähtivät synkkaamaan. Ja kun Harri perustit oman yrityksesi ja teit hienon asiakaslupauksen, siitä luottamuksesta ja erityisesti luottamuksen tunteesta lähdettiin eteenpäin.

Nyt kun olemme tehneet yhteistä matkaa tammikuusta 2019, olemmeko lunastaneet luottamuksemme Eerola-Yhtiössä? 
Kyllä todella luottamus on lunastettu, ja tästä on todella hyvä jatkaa. Erityisesti arvostan, että One Leasing Finlandista löytyy myös ammattitaitoa erilaisissa tilanteissa sanoa, että tässä tapauksessa ei kannata toimia näin – ei turhaa jahkailua tai viivyttelyä.  

Onko jotain toiveita mitä One Leasing Finland voisi tehdä toisella tavalla? 
Haetaan yhdessä hyvät toimintamallit, ja kun etenemme tästä syvemmälle, kehitetään raportointia edelleen. Sopimuskauden aikana meidän tulee tarkastella, mitä voidaan korjata: optimoidaan rahoitusmallit pitkissä sopimuksissa. Ei mitään mullistavaa tarvetta, hienosti on sujunut. 

Voisitko suositella One leasing Finlandia muille yrityksille?
Kyllä aivan ehdottomasti suosittelisin. One Leasing Finlandissa suosittelen erityisesti sitä, että asioiden hoidossa on “kasvot” – saamme henkilökohtaista palvelua. Me toivomme pelkän sähköpostiasioinnin sijaan henkilökohtaisuutta, ja sitä olemme saaneet.  Jatketaan tästä eteenpäin ja tsemppiä.