Monipuolinen koneosaaja palvelee Keski-Suomessa

Keski-Suomen myyntipäällikkönä työskentelevä Antti Tuominen tuntee koneet ja laitteet kuin omat taskunsa. Yli 20 vuoden työkokemus on todiste siitä, ettei Antti voi vastustaa konerasvan tuoksua.

Vajaan vuoden One Leasing Finlandin myyntipäällikkönä työskennellyt Antti Tuominen kertoo olleensa aina konemiehiä. Jo nuorena kiinnostus vei kouluttautumaan ensin ajoneuvoasentajaksi ja myöhemmin raskaskoneasentajaksi. Työelämässä kokemusta on kertynyt asennustöiden ohella uusien koneiden varustelijana sekä koneiden ja laitteiden myyjänä.

”Kai minua voi konehulluksikin luonnehtia. Olen ensin halunnut oppia kaiken niiden toiminnasta ja sitten siirtynyt myymään niitä. Olenkin myynyt mm. trukkeja, siivouskoneita, maatalous- ja maanrakennuskoneita sekä lisälaitteita. Nyt pyrin tukemaan yrittäjiä heidän kone- ja laitehankinnoissaan”, Antti Tuominen kuvailee.

Antin monipuolinen kokemus takaa sen, että asiakkaalle on luvassa paitsi yritykselle sopivin rahoitusmuoto, myös asiantuntevia vinkkejä itse laitteen hankintaan.

”Jos asiakas vain haluaa, keskustelen mielelläni myös siitä, millainen kone tai laite parhaiten toimisi yrityksessä. Yrittäjät kaipaavat usein tukea myös koneiden ominaisuuksien pohdintaan.”

Yhteistyötä asiakkaiden kanssa helpottaa myös se, että aiemmin yrittäjänä toiminut Antti tuntee yrittäjien arjen monet haasteet omakohtaisesti.

”Minulla on asiakkaita, jotka ovat valinneet yhteistyön OLFin kanssa juuri yrittäjätaustani vuoksi. He tietävät, että yrittäjyys on korkeakoulu moneen asiaan. Se opettaa rehellisyyden, luotettavuuden ja ammattimaisuuden merkityksen. Myös vastuunkanto on yrittäjällä selkäytimessä.”

Keski-Suomessa paljon potentiaalia

Äänekoskella asuva ja Keski-Suomen alueella toimiva Antti kokee oman kenttänsä innostavana.

”Keski-Suomessa on paljon potentiaalia. Nuoren polven yrittäjät ovat kiinnostuneita leasingrahoituksesta ja suosivat sitä hankinnoissaan. Vanhemman polven yrittäjillä voi vielä olla vanhentuneita käsityksiä tästä rahoitusmuodosta. ”

Antti kokeekin tärkeänä lisätä tietoisuutta siitä, miten monipuoliseksi ja joustavaksi leasingrahoitus on kehittynyt. Ahaa-elämysten tuottaminen asiakkaalle palkitsee aina.

”Moni saattaa todeta, että eihän tämä olekaan kallista! Tai ilahtuneena varmistaa, että minäkö voin lunastaa laitteen itselleni! Vanhat käsitykset leasingrahoituksesta elävät yhä, ja niitä pyrin karsimaan.”

Antti jakaa leasingtietoa paitsi paikallisille yrittäjille, myös laajemmin koneista ja laitteista kiinnostuneille. Hän rohkaiseekin yrittäjiä ottamaan yhteyttä ja kysymään neuvoja.

”Minut tavoittaa monin eri tavoin, myös somesta. Siellä olen se tyyppi, joka on rouheasti oma itsensä. Konerasvalta tuoksuva ammattilainen”, Antti naurahtaa.

Antti Tuominen pähkinänkuoressa

Kuka: Keski-Suomen myyntipäällikkö Antti Tuominen.
Motto: Jos et ole rehellinen, niin edestäsi sen löydät.
Vapaa-ajalla: Elokuvaillat ja retket perheen ja ystävien kanssa. Tatu-mäyräkoiran ulkoiluttaminen.

Tutustu myös muihin artikkeleihimme